Displaypallets

Displaypallet van 40 x 60, 60 x 80 of 80 x 100 cm kopen? Nieuwe en gebruikte displaypallets, direct uit voorraad geleverd. Verkrijgbaar als balkpallet of open pallet met 4-weg. Je kunt hier gemakkelijk, snel en goedkoop displaypallets bestellen. Dit soort pallets wordt vaak gebruikt voor drukwerk. Het is een kleinere duurzame pallet van een goede kwaliteit. Het is een zeer bekende en veel voorkomende pallet. Het wordt gebruikt voor allerlei doeleinden en voor vele toepassingen, van transport tot statisch gebruik. Een displaypallet kan verschillende afmetingen hebben. Zo zijn er uitvoeringen van 40 bij 60 cm en 60 bij 80 cm. Hoeveel de pallet maximaal kan dragen is afhankelijk van de maat, soort en gebruikte materiaal. Displaypallets worden vaak gebruikt om producten rechtstreeks in winkels te zetten. De pallet wordt dan in de schappen gezet.

Let op: Door de enorme vraag naar hout op dit moment, zijn de prijzen gestegen. De prijs van houten pallets is hierdoor hoger.

Lees verder

De displaypallet is bijna altijd een eenmalige pallet. Het valt niet onder een keurmerk.

Voordeel van houten displaypallet

Een voordeel van een houten displaypallet is het gewicht. Dit soort pallets is relatief licht in gewicht en eenvoudig te repareren. Het hout kan behandeld zijn om verspreiding van verkeerde organismen zoals insecten te voorkomen. Hiermee maak je van een houten displaypallet ook een zeer hygiënisch product. Met een hogedrukspuit kun je de pallet eenvoudig schoon spuiten. Naast houten uitvoeringen zijn er ook kunststof displaypallets.

Opzetranden en deksels

Je kunt van je displaypallet eenvoudig een stapelbare box maken met behulp van palletranden en pallet deksels. Op deze manier bescherm je je producten tegen stof en licht. Bovendien werkt het ook tegen diefstal, want je producten zitten veilig opgeborgen.

Maatwerk aanpassingen mogelijk

Naast het vaste assortiment display pallets, kun je bij ons ook terecht voor maatwerk. Neem hiervoor contact op. Het is mogelijk om andere specificaties of afmetingen te bestellen. Alle soorten pallets leverbaar.

> Bekijk alle pallets

10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Staat de pallet die je zoekt er niet tussen?

    Vraag onze specialisten om een pallet op maat

10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.