Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Elektrische palletwagens

Wil je een elektrische pompwagen kopen? De elektrische palletwagen is het ergonomische en efficiënte alternatief voor een handpalletwagen. Een elektrische palletwagen biedt veel voordelen. Zo bespaar je kracht, wordt jouw werk een stuk lichter en biedt het een grote flexibiliteit in een kleine ruimte. Omdat een elektrische palletwagen geen contragewicht nodig heeft, zoals vorkheftrucks, kunnen de palletwagens smaller worden gebouwd. Dit is voordelig wanneer de werkruimte klein en smal is. Elektrische palletwagens zijn uitstekend te gebruiken voor het laden en lossen met vrachtwagens en het loodst je gemakkelijk tussen smalle paden. 

Lees verder

Voordelen van een elektrische pompwagen

  • Veiliger
  • Je kunt sneller werken
  • Je kunt efficiënter werken
  • Voorkomt fysieke overbelasting
  • Eenvoudig te bedienen

Semi elektrische palletwagen

Een semi elektrische palletwagen combineert de voordelen van een elektrische aandrijving met de compacte afmetingen van een licht gewicht handpompwagen. De palletwagen rijdt door middel van een elektrische aandrijving en bevat een robuuste handpomp voor heffen en dalen. 

Volledige elektrische palletwagen

De elektromotor van de elektrische palletwagen wordt aangedreven door een batterij. De batterijhouder bevindt zich tussen de stuurarm en de mast. Deze palletwagens zijn volledig elektrisch. Zowel het rijden als het heffen en dalen gebeurt met de eenvoudige elektrische bediening. Door het lage eigen gewicht en de compacte afmetingen kunnen deze elektrische palletwagens ook perfect worden gebruikt in een vrachtwagen en op de laadklep. 

Wil je toch een goedkopere variant die niet elektrisch is, kijk dan even in ons assortiment handpalletwagens

Lees minder

Elektrische palletwagens
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.