Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Koelbox

Tijdens een lange rit is het wel zo fijn om af en toe een koel drankje te drinken of een vers broodje te kunnen eten. Een koelbox of koelkast voor in de vrachtwagen is daarom onmisbaar. Je bent verzekerd van koel eten en drinken en de producten blijven langer houdbaar. Logistiekconcurrent biedt kwalitatief goede koelboxen voor in de cabine. En niet alleen zijn de koelboxen geschikt voor in de vrachtwagen. Je kunt ze ook gebruiken in de caravan, camper en op de camping. De koelboxen zijn zowel voor de particuliere als de zakelijke gebruiker inzetbaar.

Lees verder

Verschillende koelboxen

We hebben verschillende varianten elektrische koelboxen. Zo heb je de keuze uit koelboxen die geschikt zijn voor een 12 of 24 Volt aansluiting (carplug) en zijn er koelboxen beschikbaar die aan kunnen worden gesloten op de netstroom (230 Volt). Een koelbox is termisch geïsoleerd en vaak dubbelwandig. Hierdoor houden ze je producten goed koel. Verder heb je de keuze voor de inhoud variërend van 25 liter tot 40 liter. 

Voordelen van een koelbox

  • Zelf eten en drinken meenemen bespaart geld. Elke dag een vers broodje met een flesje drinken bij het tankstation loopt enorm hoog op in de kosten.
  • Naast geld bespaar je natuurlijk ook tijd. Je hoeft nu niet elke keer de vrachtwagen uit om nieuw eten te kopen.
  • Vaak is eten wat je thuis klaarmaakt gezonder en heb je niet de verleiding om een vet saucijzenbroodje of bord friet te bestellen.
  • Niet overal is eten te koop. Dan is het wel zo comfortabel om het altijd bij de hand te hebben.
  • De koelboxen zijn erg compact en licht en zijn dus gemakkelijk mee te nemen.
  • Niet alleen onder werktijd is een koelbox handig. Ga je op vakantie met de auto of camper, dan mag een koelbox niet ontbreken. De vrachtwagen koelbox is eenvoudig te verwisselen tussen de verschillende voertuigen.
  • Je maakt de koelbox eenvoudig schoon met een doekje en is hierna weer klaar voor het volgende gebruiksmoment. 

Koellade, omvormers en bevestigingsmateriaal

Naast onze koelboxen leveren wij ook omvormers  voor de koellade. Bekijk al onze koelende producten en zorg dat je altijd over een koel flesje drinken beschikt.

Lees minder
Koelbox
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.