Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Kilometerregistratie

Kilometerregistratie begint met de handige ringbandmap van Atlanta. Kilometerregistratieboekjes zijn geschikt voor het registreren van kilometers van bedrijfsauto's. Wil je alle privé en zakelijk gereden kilometers overzichtelijk hebben binnen jouw bedrijf, schaf dan snel een kilometer registratieboekje aan bij Logistiekconcurrent. Op deze manier heb je een sluitende administratie De boekjes leg je eenvoudig in de auto of vrachtwagen.  

Lees verder

Waarom is het bijhouden van gereden kilometers van belang?

Bij de Belastingdienst kun je aangeven of jij de bedrijfsauto alleen zakelijk of ook privé rijdt. Bij zakelijk rijden, mag je per jaar buiten werk tot 500 kilometer rijden. Wanneer je ervoor kiest om de auto ook privé te rijden, dan mag je over dit kilometeraantal heen. Te allen tijden is het belangrijk om de gereden kilometers bij te houden. Heb je aangegeven dat je de auto alleen zakelijk rijdt en privé meer dan 500 kilometer aflegt, dan betaal je bijtelling. Ook krijg je te maken met hoge boetes. Merk je in de loop van het jaar dat je over de 500 kilometer gaat, dan kun je dit melden bij de Belastingdienst. 

Welke gegevens staat er op de kilometerregistratie?

In een kilometerregistratie dien je de volgende informatie in te vullen:

  • Datum van de rit
  • Het merk en type van de wagen
  • De begin- en eindstand van de kilometerteller
  • Plaats van vertrek en bestemming
  • Het aantal gereden kilometers
  • Zakelijk of privé?
  • Zijn er files of omleidingen geweest?

Wil je ook werktijden en verlofaanvragen gemakkelijk noteren, kies dan ook voor een stempelklok of een verlofaanvragenboekje. Een complete administratie met de producten van Atlanta. 

Lees minder
1 bestelling
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
1 bestelling
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.