Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Kratten

Kunststof kratten worden ingezet om producten te vervoeren of op te slaan. Ze zijn inzetbaar in vele sectoren zoals logistiek, horeca, detailhandel of voeding. De kunststof kratten beschermen je product. De kratten roesten en rotten niet en zijn makkelijk stapelbaar. Vouwkratten zijn ruimtebesparend wanneer deze leeg zijn, omdat ze makkelijk inklapbaar zijn. 

Lees verder

Kunststof kratten

Kunststof kratten bieden een kosteneffectieve en herbruikbare manier om goederen veilig te vervoeren en op te slaan. De kratten zijn lichtgewicht, maar toch sterk genoeg om zware ladingen te dragen. De kratten zijn verkrijgbaar in diverse maten om aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen. 

Vleeskratten

Vleeskratten zijn gestandaardiseerde kratten voor de vleesverwerkende industrie, ook wel pool 'E' kratten genoemd. De kratten zijn te gebruiken tussen temperaturen van -30°C tot +60°C. De kratten hebben een gladde afwerking waardoor ze hygiënisch in gebruik zijn. Ze zijn makkelijk te reinigen en drogen snel en voldoen hierdoor aan de strenge richtlijn codering betreffende hygiëne HACCP voor voeding productie processen. De kratten zijn stapelbaar en hebben doorkoelingsgaten waar luchtstromen van bijvoorbeeld koelingen doorheen kunnen. Vlees wordt op deze manier goed gekoeld en het vlees blijft vers. 

Lees minder
Kratten
119 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
119 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.