Werkkleding

Het dragen van veilige werkkleding is essentieel tijdens werkzaamheden bij transport, logistiek of op de bouw. Je vindt hier een ruim assortiment werkkleding van grote merken, zoals Blåkläder en M-safe. Met de juiste werkkleding beperk je risico's en gevaren die werkzaamheden en werkomgeving met zich meebrengen. 

Lees verder

Veiligheidskleding

Bescherming en veiligheid is erg belangrijk tijdens werkzaamheden en daarom is het dragen van veiligheidskleding erg relevant. Per werkomgeving zijn er verschillende eisen met betrekking tot bescherming en veiligheid. Bedenk vooraf wat er belangrijk is voor een specifieke functie. Voor wensen zoals waterdichtheid, winddichtheid, ademend en koudebestendig bieden wij een compleet assortiment gecertificeerde werkkleding. Alle werkkleding voor logistiek en transport is getest en ontworpen om comfortabel en veilig in te kunnen werken. Werkzaamheden op en langs de weg kunnen bijvoorbeeld met behulp van reflectiekleding of high visability kleding veilig worden uitgevoerd. 

Bedrijfskleding voor transport en logistiek moet comfortabel zitten en ondersteunend zijn voor het dagelijkse werk. Denk hierbij aan speciale opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld portofoons en andere benodigdheden en gereedschappen, maar ook aan stalen of composite neuzen in de werkschoenen

Professionele uitstraling met werkkleding

Het dragen van de juiste werkkleding zorgt voor een professionele uitstraling. Een bedrijf laat zien dat ze aandacht besteedt aan de veiligheid van medewerkers en dit oogt professioneel. Naast veiligheid creër je een goede uitstraling en vorm je een eenheid. Het groepsverband wordt versterkt, wanneer iedereen hetzelfde draagt.

Blåkläder werkkleding kopen?

Blåkläder heeft al 50 jaar ervaring in werkkleding en is één van de grootste producenten in Europa. De oorsprong van Blåkläder ligt in Zweden, maar ondertussen is ze in onder andere Nederland, België, Duitsland en zelfs de USA en Canada gevestigd. Ze is een toonaangevende leverancier van werkkleding, handschoenen en schoenen voor professionals. Blåkläder ontwerpt kleding die voldoet aan de eisen van een vakman. De kleding heeft een hoge kwaliteit, is erg functioneel en heeft een fijn design. Al meer dan 20 jaar heeft Blåkläder een 'Triple A Gold' waardering.

De kleding van Blåkläder is winddicht, waterafstotend en waarborgt een grote bewegingsvrijheid. De producten van Blåkläder voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Ze voldoen aan de normen op het gebied van zichtbaarheid en signalisatie, de eisen voor industriële wasbaarheid en de bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Een complete outfit van Blåkläder kopen? Bekijk ons assortiment.

Naast Blåkläder werkbroeken, werkjassen en werkshirts, vind je hier ook werkkleding van de merken M-Safe, M-Wear, Fristads en Microgard. Van werkjassen tot werkbroeken en van thermokleding tot bodywarmers: bestel werkkleding snel en eenvoudig online.
Let op: veiligheid voorop! 

Lees minder
Werkkleding
 1. Reflecterende kleding
  Reflecterende kleding
  Browse Category
 2. Werkbroeken
  Werkbroeken
  Browse Category
 3. Werktruien
  Werktruien
  Browse Category
 4. Werkjassen
  Werkjassen
  Browse Category
 5. Werkshirts
  Werkshirts
  Browse Category
 6. Thermokleding
  Thermokleding
  Browse Category
 7. Vesten
  Vesten
  Browse Category
 8. Overall
  Overall
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
 • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.