Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Werkkleding

Het dragen van veilige werkkleding is essentieel tijdens werkzaamheden bij transport, logistiek of op de bouw. Met de juiste werkkleding beperk je risico's en gevaren die werkzaamheden en werkomgeving met zich meebrengen. 

Het is mogelijk om je werkkleding al vanaf 1 stuk te laten bedrukken. Voor de mogelijkheden vul je gemakkelijk en snel ons formulier in. 
Je mag bedrijfskleding onbelast vergoeden of verstrekken aan je medewerkers, wanneer je aan één of meerdere voorwaarden voldoet.

Lees verder

Bedrukte werkkleding

Wanneer je medewerkers bedrukte werkkleding dragen, zorgt dit voor een professionele uitstraling en een stukje promotie van je bedrijf. Het is mogelijk om elk type werkkleding door ons te laten bedrukken. Denk hierbij aan het laten drukken van je bedrijfslogo of zelfs het laten toevoegen van (extra) reflecterende strepen. Het is mogelijk om werkkleding vanaf 1 stuk te laten bedrukken. 

Wanneer je bedrukte werkkleding wilt verstrekken aan je medewerkers, is het belangrijk dat je aan één of meerdere van onderstaande voorwaarden voldoet. Wanneer dit niet gebeurt, ziet de Belastingdienst dit als een verkapt loon. Wanneer na een controle blijkt dat er niet is voldaan aan één van de voorwaarden, volgt er een naheffing, welke ook nog wordt verhoogd met een boete. Let op: het wassen of stomen van die werkkleding of een vergoeding daarvoor, valt onder dezelfde voorwaarden.

 1. De kleding is uitsluitend geschikt als bedrijfskleding
Hieronder geldt werkkleding zoals een laboratoriumjas of uniform. Dit zijn alle werkkledingstukken die (nagenoeg) uitsluitend geschikt zijn als bedrijfskleding. Werkkleding welke alleen bedoeld is voor een bepaalde beroepsgroep valt ook onder deze voorwaarden. Hetzelfde geldt voor kleding die wordt verstrekt op basis van de Arbowetgeving. 

2. Er staat een duidelijk zichtbaar logo op elk werkkledingstuk
Werkkleding wordt ook als bedrijfskleding aangemerkt als er op elk kledingstuk één of meerdere duidelijke zichtbare logo's of andere bedrijfsmerken van de werkgever zijn aangebracht. In totaal moet dit tenminste 70 cm² centimeter per kledingstuk zijn. De oppervlakte bereken je met een denkbeeldige rechthoek om de uiterste punten van het logo. 

3. De kleding blijft aantoonbaar op de werkplek
Werkkleding is ook aftrekbaar als de kleding aantoonbaar op de werkplek blijft. Bijvoorbeeld een pak dat de vertegenwoordiger op kantoor achterlaat als de beurs voorbij is. De bedrijfskleding mag absoluut niet buiten werktijd worden gedragen, wordt bewaard op de werkplek en blijft eigendom van de werkgever. 

Werkkleding welke bedrukt worden, kunnen niet retour worden genomen. 

Veiligheidskleding

Bescherming en veiligheid is erg belangrijk tijdens werkzaamheden en daarom is het dragen van veiligheidskleding erg relevant. Per werkomgeving zijn er verschillende eisen met betrekking tot bescherming en veiligheid. Bedenk vooraf wat er belangrijk is voor een specifieke functie. Voor wensen zoals waterdichtheid, winddichtheid, ademend en koudebestendig bieden wij een compleet assortiment gecertificeerde werkkleding. Alle werkkleding voor logistiek en transport is getest en ontworpen om comfortabel en veilig in te kunnen werken. Werkzaamheden op en langs de weg kunnen bijvoorbeeld met behulp van reflectiekleding of high visability kleding veilig worden uitgevoerd. 

Bedrijfskleding voor transport en logistiek moet comfortabel zitten en ondersteunend zijn voor het dagelijkse werk. Denk hierbij aan speciale opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld portofoons en andere benodigdheden en gereedschappen, maar ook aan stalen of composite neuzen in de werkschoenen

Professionele uitstraling met werkkleding

Het dragen van de juiste werkkleding zorgt voor een professionele uitstraling. Een bedrijf laat zien dat ze aandacht besteedt aan de veiligheid van medewerkers en dit oogt professioneel. Naast veiligheid creëer je een goede uitstraling en vorm je een eenheid. Het groepsverband wordt versterkt, wanneer iedereen hetzelfde draagt.

Kies de juiste maat

Het kiezen van de juiste maat werkkleding is lastig. Maak daarom gemakkelijk je keuze door te kijken naar onderstaande maattabel en vind zo snel de juiste kleding maat. 

Lees minder
Werkkleding
 1. Reflecterende kleding
  Reflecterende kleding
  Browse Category
 2. Werkbroeken
  Werkbroeken
  Browse Category
 3. Werktruien
  Werktruien
  Browse Category
 4. Werkjassen
  Werkjassen
  Browse Category
 5. Werkshirts
  Werkshirts
  Browse Category
 6. Thermokleding
  Thermokleding
  Browse Category
 7. Vesten
  Vesten
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.