Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Messen

Veiligheidsmessen worden veel gebruikt in magazijnen. Ze zijn klein, compact en erg veilig. Je snijdt er makkelijk folies, in welke dikte dan ook, mee door. Een ingesealde palletlading ontdoen van zijn wikkelfolie wordt een fluitje van een cent. Daarnaast kunnen je de veiligheidsmessen gebruiken om omsnoeringsband los te snijden of kartonnen dozen te openen. De veiligheidsmessen worden ook wel foliemessen genoemd. Het design van de mesjes zorgt ervoor dat je niet in je vingers of handen kunt snijden. 

Lees verder

De veiligheid van veiligheidsmessen

Met veiligheidsmessen wordt de kans op snij-incidenten verkleind. De messen zijn zo gedesigned dat je niet meer in je vingers of in je handen kunt snijden. Het scherpe deel van het mesje is namelijk afgeschermd. Hierdoor bescherm je tevens je producten tijdens het snijden. 

Martor messen

De Martor messen kenmerken zich door de hoge veiligheidsgraad. Bovendien hebben de messen een ergonomisch en innovatief design. De messen van Martor hebben 3 verschillende veiligheidstechnieken:

 • SECUNORM
 • SECUPRO
 • SECUMAX

SECUNORM
De SECUNORM bevat een hoge veiligheid. Het mesje heeft een schuifknop. Wanneer je de schuifknop loslaat, schiet het mesje terug. Zodra je start met snijden kun je de duim van de schuif afhalen en het mesje trekt zich dan direct terug in de houder wanneer het gesneden materiaal wordt verlaten.  

SECUPRO
De SECUPRO heeft een zeer hoge beveiligingsgraad. De Martor SECUPRO bevat een hendel. Bij het inknijpen van de hendel verschijnt het mesje. Laat je de hendel weer los, dan trekt het mesje zich automatich terug. Ook wanneer het mesje het te snijden materiaal verlaat, schiet het mesje terug de houder in. Dit gebeurt zelfs wanneer de hendel nog ingedrukt is. Voor extra veiligheid heeft de SECUPRO een veiligheidspin die de hendel vergrendeld. 

SECUMAX
De SECUMAX heeft de hoogste beveiligingsgraad. Dit komt allereerst omdat het mesje niet bloot ligt. Deze is afgeschermd met een omhulsel, zodat je niet in je vingers kunt snijden.

Voor de Martor messen bieden wij navullingen. Je kunt jouw mes dus blijven gebruiken. Het telkens aanschaffen van een nieuw mes is niet nodig. 

Metaaldetecteerbare messen

Sommige van de Martor messen zijn metaaldetecteerbaar. Deze messen zijn gemaakt van metaaldetecteerbaar plastic, ofwel MDP. De messen kunnen dus worden teruggevonden met een metaaldetector. Dit is vooral handig voor bedrijven in de voeding- en farmaceutische industrie. Wanneer messen of onderdelen van de messen tussen de producten terecht komen, kan dit ernstige gevolgen hebben. De messen zijn daarnaast altijd ongelakt, zodat verfschilfertjes niet los kunnen raken. 

Lees minder
Messen
 1. Afbreekmessen
  Afbreekmessen
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.