Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Accessoires tachograaf

Accessoires voor de tachograaf kopen? Je kunt een hoge boete ontvangen wanneer je tachograaf niet optimaal of helemaal niet werkt. De informatie die op de digitale tachograaf te vinden zijn, mogen niet verloren gaan. Een back-up batterij is daarom noodzakelijk om de werking van de tachograaf te waarborgen en gegevens uit te lezen wanneer de tachgraaf uitvalt. Dit kan gebeuren wanneer er geen stroom meer aanwezig is. Bij Logistiekconcurrent koop je makkelijk en snel back-up batterijen, maar ook verlengkabels. Deze verlengkabels zijn ideaal om data uit te lezen bij een tachograaf die boven in de cabine zit. 

Het bewaren van tachograafschijven is heel belangrijk. Al deze losse schijven berg je eenvoudig op in een handig opbergdoosje speciaal voor tachograafschijven. Bij een controle heb je ze makkelijk bij de hand. 

Accessoires tachograaf
10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.