Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Messen

Door het gebruik van veiligheidsmessen wordt de kans op snij-incidenten verkleind. Bovendien hebben de messen een ergonomisch en innovatief design. Voor deze messen bieden we ook navullingen. Je kunt jouw mes dus blijven gebruiken, waardoor het kopen van een nieuw veiligheidsmes niet nodig is.  

Lees verder

De messen van Martor hebben 3 verschillende veiligheidstechnieken:

  • 1 SECUMAX: de hoogste veiligheid, doordat het mesje niet bloog ligt, maar is afgeschermd voor mens en goederen. 
  • 2 SECUPRO: een zeer hoge veiligheid, doordat het mesje automatisch terugtrekt, wanneer het mesje het snijmateriaal verlaat. 
  • 3 SECUNORM: een hoge veiligheid, doordat het mesje terugtrekt in de greep, wanneer de schuifknop wordt losgelaten.

Naast de standaard veiligheidsmessen bieden we ook metaaldetecteerbare messen aan van Martor. Deze MDP-veiligheidsmessen zijn identiek aan de niet MDP-veiligheidsmessen. MDP messen zijn uitgerust met dezelfde veiligheidstechniek en zijn geschikt voor dezelfde snijmaterialen. Ideaal voor werken in een delicate omgeving, handmatig snijden of in de buurt van een productiezone.

MDP-messen van Martor zijn altijd ongelakt om gekleurde schilfers te vermijden. De detecteerbaarheid van messen, onderdelen en deeltjes is altijd afhankelijk van de kwaliteit en de instellingen van detectoren ter plaatse. 

  Martor Veiligheidsmessen

Bedrukte veiligheidsmessen

Het is mogelijk om bij ons de Martor veiligheidsmessen te laten bedrukken of te graveren. Dit is al mogelijk vanaf 100 stuks. Het laten bedrukken van je Martor veiligheidsmessen zorgt voor een professionele uitstraling en een stukje promotie van je bedrijf. Het is mogelijk om de voorzijde, achterzijde of zelfs beide zijdes te laten bedrukken. Daarbij is het ook mogelijk om een aantal geselecteerde veiligheidsmessen te laten graveren. Vul hier ons aanvraagformulier in. 

Lees minder
Messen
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.