Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Zekeringen

Zekeringen dragen bij aan de algemene veiligheid van jezelf, je inzittenden en je truck. Ze voorkomen dat elektrische problemen leiden tot brandgevaar of andere gevaarlijke situaties op de weg. Het belang van zekeringen voor trucks en bedrijfswagens mag niet worden onderschat. Ze zijn de stille beschermers van het elektrische systeem en dragen bij aan de betrouwbaarheid en veiligheid van deze voertuigen. Regelmatige controle van zekeringen en het gebruik van hoogwaardige vervangingszekeringen zijn essentieel om ervoor te zorgen dat je truck altijd klaar is voor de taak en veilig de weg op kan.

Lees verder

Zekeringen vervangen

Het vervangen van een doorgebrande zekering is een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing. Het is belangrijk om reservezekeringen bij de hand te hebben, zodat je snel kunt ingrijpen en de truck weer operationeel kunt maken.

Ben je op zoek naar zekeringen voor vrachtwagens en bedrijfswagens? Zekeringen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stroomwaarden. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog eenvoudig online. Bij ons kun je terecht voor steekzekeringen, glaszekeringen en zekeringhouders voor vrachtwagens en bedrijfswagens. Wij hebben een ruim assortiment zekeringen van gerenommeerde merken.

Bekijk alle truck en trailer verlichting.

Lees minder
Zekeringen
30 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
30 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.