Inktlinten

Thermal transfer inklinten leveren wij van Ribbon Zebra G, die speciaal geschikt zijn voor de Zebra G-serie desktop labelprinters, maar ook compatible zijn met labelprinters van andere merken. Het ribbon is voorzien van een plakstrip aan het begin en reflectief einde. Diameter rol tot 35 mm, kern 12,7 mm. Lengte veelal 74 meter. In deze printers worden etikettenrollen gebruikt met een roldiameter tot 120 mm. Ribbon en etiket lopen met dezelfde snelheid (1 op 1) door de printer.

De ribbons Zebra G zijn leverbaar in de volgende 3 soorten materiaal:

  • Wax of was G-serie. Standaard voor printen op papieren labels. Efficient en kostenvriendelijk .
  • Wax/resin of was/hars G-serie. Combinatie van was en hars. Deze ribbons worden gebruikt voor duurzame en met hoge resolutie printen van barcodes, teksten en afbeeldingen. Kan gebruikt worden bij matte synthetische etiketten
  • Resin of hars G-serie. Voor uitstekende weerstand tegen chemicalien en extreme temperaturen. Nodig bij synthetische etiketten.

Behoefte aan advies en goede raad over etiketten? Neem direct contact op met onze etikettenspecialist. 

Inktlinten
21 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
21 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.