Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Trappen en ladders

NEN 2484 EN 1004 en arbo certificeringen Werken wordt gemakkelijker met een trap of ladder. Kom je ergens niet bij, dan zijn trappen en ladders een handig hulpmiddel. Moeilijk bereikbare plekken en hoge plafonds zijn hiermee dus wel makkelijk te bereiken. Trappen gebruik je bijvoorbeeld voor het schilderen van een muur of een plafond. Je staat net wat hoger met een trap. Ladders zijn voornamelijk buitenshuis te gebruiken, bijvoorbeeld voor onderhoud aan de buitenkant van je huis, het snoeien van een hoge boom of om een kozijn te schilderen. 

Lees verder

Kiezen tussen trappen en ladders

Vaak worden deze twee begrippen door elkaar gebruikt. Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een trap en een ladder? De verschillen zijn simpel uit te leggen. Een trap heeft grote platte treden waarop je makkelijk kunt staan. Een ladder daarentegen heeft slechts smalle sporten/laddertreden. De bredere treden van een huishoudtrap zijn prettiger voor de wat langere klussen, zoals het verven van een plafond. Een trap heeft ook een platform, waarop je makkelijk kunt staan. Een trap staat op zichzelf en een ladder moet ergens tegenaan steunen. Als je twijfelt tussen een trap of een ladder is het goed om te onthouden dat je met een ladder sneller en eenvoudig op grote hoogte komt. Een trap is vaak minder hoog. Trappen of huishuidtrappen zijn voornamelijk geschikt voor niet al te hoge klussen. Als je even snel een lampje wilt vervangen, een slinger op wilt hangen of een gat wilt boren in de muur, dan is een huishoudtrap zeer geschikt. 

In ons assortiment hebben wij de telescoopladder, ofwel de uitschuifbare ladder, in verschillende hoogtes. Het voordeel van een telescoopladder is dat deze in en uit kan worden geschoven. Het inschuiven kan tot een heel klein formaat en is daardoor makkelijk op te bergen. De ladder wordt vaak gebruikt voor inspectie- en inmeetwerkzaamheden. Doordat de telescoopladder inschuifbaar is, kan de ladder makkelijk getransporteerd worden.

Wienese trappen en ladders

Bij Logistiekconcurrent koop je trappen en ladders van het merk Wienese. Wienese is al meer dan honderd jaar een begrip voor onder andere professionele trappen en ladders van een zeer goede kwaliteit. De Wienese trappen en ladders hebben een laag eigen gewicht, zijn erg veilig en eenvoudig op te bergen. Alle Wienese trappen en ladders voldoen aan de Arbo-regelgeving, NEN 2484 & EN 131.

Bij ons bestel je jouw trap of ladder voor een scherpe prijs. De volgende trappen en ladders hebben wij in ons assortiment: 

  • Wienese Master dubbele trap (2, 3, 4, 5 of 6 treden)
  • Wienese Giant trap (2, 3 of 4 treden)
  • Wienese Master Plus trap (4, 5 of 6 treden)
  • Wienese Master bordestrap (3, 4, 5 of 6 treden)
  • Wienese Multiladder (4 of 5 treden)
  • Wienese Supreme telescoopladder (11 of 13 treden)

Accessoires voor trap en ladder

Voor jouw trap of ladder hebben we verschillende accessoires. Zo kun je ervoor kiezen om een afneembaar hulpstuk, het Master Flex-plateau, aan te schaffen welke geschikt is voor de Wienese Master bordestrap. Je creëert eenvoudig extra plek voor gereedschappen, verfblikken en latexemmers tot 20 kg. Het bordes van de trap wordt hiermee optimaal benut. Ook staat bijvoorbeeld de verf dichterbij waardoor je efficiënter kunt werken en beperk je op deze manier het eventueel vervuilen van de omgeving. Een ladderlimp is een universeel hulpmiddel voor de sport van de ladder. Een verfblik, gereedschap of emmer heb je altijd binnen handbereik. Verder kun je nog een extra telescopische schuifplank, ladderklem of laddermat toevoegen voor een optimaal gebruiksgemak van jouw trap of ladder.

Bekijk alles voor magazijn.

Lees minder

Trappen en ladders
26 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
26 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.