Tachograafrollen

De tachograafrollen zijn geschikt om data uit een digitale tachograaf te kunnen printen. De tachograafrollen zijn gemaakt van thermisch papier en zijn 10 jaar leesbaar onder standaard opslagcondities. De rollen zijn bestand tegen hitte tot 70 graden Celsius, vochtigheid, vet, olie en licht.

Lees verder

HAUG tachograafrollen

De HAUG tachograafrollen zijn geschikt voor alle gangbare merken van de digitale tachografen. Bij Logistiekconcurrent.nl kies je voor tachograafrollen van het merk HAUG. Je kunt kiezen uit thermisch papier of thermisch papier met coating. Thermisch papier wordt door middel van hitte geactiveerd en print op deze manier de gegevens uit. De rollen van papier met coating werken op dezelfde manier, maar heeft een grotere kleurkracht door de gesloten structuur. Hoe groter de kleurkracht, des te beter en scherper wordt de print weergegeven.

Wet- en regelgeving

Het is wettelijk verplicht om minimaal 3 tachograafrollen in de vrachtwagen te hebben. Zorg dat er daarom altijd voldoende rollen op voorraad zijn.

Heb je een analoge tachograaf en wil je tachograafschijven aanschaffen? Bekijk dan hier ons aanbod. 

Lees minder
Tachograafrollen
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.