Categorieën
085-2734999

Klantenservice

CMR Software

Invulsoftware van PrintCMR is ontworpen om invulvelden van vrachtdocumenten digitaal in te vullen. De software maakt gebruik van standaard lay-outs, waardoor de inhoud nooit buiten de velden geprint zal worden. Er zijn verschillende versies van PrintCMR beschikbaar. Welke variant geschikt is voor jouw situatie, is afhankelijk van verschillende factoren.

Lees verder

De software van PrintCMR biedt op alle beschikbare apparaten dezelfde functionaliteiten. Het verschil tussen de versies zit in het apparaat en de schijf waarop het programma geïnstalleerd dient te worden.  

PrintCMR Basis of Netwerk

Het verschil tussen PrintCMR Basis en Netwerk zit in de locatie waar de software geïnstalleerd wordt. Wanneer de software lokaal op een computer wordt geïnstalleerd, is PrintCMR Basis of PrintCMR Basis + FM Pro de juiste versie. Wordt de software geïnstalleerd op een gedeelde schijf (netwerkschijf)? Dan is PrintCMR Netwerk of PrintCMR Netwerk + FM Pro de juiste versie. Met de netwerkvariant kunnen meerdere gebruikers de software vanuit de netwerkschijf openen. Let wel op dat er slechts één gebruiker tegelijkertijd gebruik kan maken van de software.

PrintCMR + FM Pro

PrintCMR met Filemaker Pro is de meest stabiele versie van PrintCMR. Deze versie draait op zowel Windows als Mac computers en is ook een oplossing voor een probleem met Chinese tekens dat kan voorkomen in de variant van PrintCMR zonder FM Pro. Hierbij ontstaat er een conflict tussen lettertype in Adobe PDF en PrintCMR. Wordt er geen gebruikgemaakt van Adobe PDF? Dan kan er in de meeste gevallen voor de variant zonder FM – Pro gekozen worden.

De software is 14 dagen gratis te testen. Om te zorgen dat je de juiste versie hebt, raden wij aan de demo van de software eerst vrijblijvend te proberen.

PrintCMR mobiel

De mobiele versie van PrintCMR is geschikt voor iPhones en iPads. Deze versie kent dezelfde mogelijkheden als de versie voor desktop. Ga voor PrintCMR voor iOS en heb altijd een versie van PrintCMR bij de hand.

Lees minder

CMR Software
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.