Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Truckwash

Alles voor een schone auto, vrachtwagen en oplegger. Onze hoogwaardige truckshampoo is speciaal ontworpen om vuil, modder en andere verontreinigingen effectief te verwijderen, terwijl het tegelijkertijd een langdurige glans en bescherming biedt. Een compleet assortiment aan truckshampoo, insectenverwijderaar, velgenreiniger en bijpassende truckwash borstels, emmers en stelen. Of je nu een professionele chauffeur bent die zijn vrachtwagen er onberispelijk uit wil laten zien of een trotse eigenaar die graag de beste zorg aan zijn voertuig wil geven, onze truckshampoo is de ideale keuze. Bestel vandaag nog en geef je vrachtwagen de reiniging en bescherming die het verdient!

Truckwash
 1. Truck- en autoshampoo
  Truck- en autoshampoo
  Browse Category
 2. Poetsmiddelen
  Poetsmiddelen
  Browse Category
 3. Wasborstels
  Wasborstels
  Browse Category
 4. Poetsdoeken
  Poetsdoeken
  Browse Category
 5. Hogedrukreinigers
  Hogedrukreinigers
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.