Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Luchtgereedschap

Bij luchtgereedschap moet u denken aan compressoren en vulpistolen. Een compressor is een apparaat dat een gas, dit is vaak lucht, kan samenpersen en onder hoge druk beschikbaar stelt. Met een vulpistool kan je onze stuwzakken snel en eenvoudig vullen. Wij leveren diverse zuigercompressoren. Een zuigcompressor is één van de eerste compressoren die werd ontworpen. Het blijft ook de compressor met de meeste toepassingsmogelijkheden. De compressor is te gebruiken voor het vullen van bijvoorbeeld stuwzakken. Ook een fietsband of autoband pompt u gemakkelijk op met een zuigercompressor en is ook toepasbaar voor een niet- of spijkermachine. Wij leveren oliegesmeerde compressoren. Deze zijn voor nagenoeg alle klussen in huis met een compressor inzetbaar en zijn een stuk goedkoper dan olievrije varianten. 

Luchtgereedschap
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.