Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Veiligheidskasten en lockers

Met veiligheidskasten of brandvrije kasten laad je op een veilige manier lithium-ion batterijen op. Daarnaast zijn ze ideaal voor de opslag van de batterijen. De kasten zijn speciaal ontworpen om brandgevaar te voorkomen. De veiligheidskasten zijn voorzien van diverse functies om de veiligheid van je personeel en je eigendommen te garanderen. 

Lees verder

Lithium-ion batterijen 

Diverse transportmiddelen werken tegenwoordig op lithium-ion batterijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan elektrische fietsen, maar ook in het magazijn vind je elektrische pompwagens en heftrucks die werken op lithium-ion batterijen. Lithium batterijen gaan langer mee en laden sneller op. 

Lockerkasten

Lockers of lockerkasten zijn niet meer weg te denken. Je vindt lockerkasten tegenwoordig overal, zoals bij zwembaden, festivals, sportscholen en grote evenementen. Zelfs in attractieparken, zoals de Efteling en Disneyland Parijs, zijn er lockerkasten om je spullen veilig op te kunnen bergen. 

Lees minder
Veiligheidskasten en lockers
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.