Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Verkoop je pallets

Pallets en palletranden. Hoeveel je er ook van hou(d)t, er komt een moment dat je ze niet meer nodig hebt. Je kunt er dan voor kiezen om ze weg te gooien. Hartstikke zonde, want de kans is groot dat de pallet(rand) voor niets wegrot of wordt vernietigd. En dat terwijl deze misschien nog jaren mee kan!

Wil jij je houten, houtvezel of kunststof pallets en/of palletranden een tweede leven geven? Verkoop ze dan aan ons! Via onderstaand contactformulier horen we graag wat wij van jou kunnen opkopen. Laat op de tweede pagina je contactgegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.  

Velden met een * zijn verplicht.

Velden met een * zijn verplicht.

Verkoop je pallets
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.