Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Wegwerpartikelen

Met disposables of wegwerpartikelen creëer je extra hygiëne en veiligheid voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Wegwerpartikelen worden vaak gebruikt in de zorg en de voedingsindustrie. In deze sectoren is hygiëne erg belangrijk. 

Lees verder

Onze disposable materialen voldoen aan de HACCP normen. De wegwerp kledingstukken zijn leverbaar in non woven, polypropyleen en/of polyethyleen (PP/PE) kunststof en Tifex.

Soorten wegwerp bedrijfskleding

Bij Logisitiekconcurrent vind je een ruim assortiment wegwerpartikelen:

  • Wegwerp haarnetjes
  • Wegwerp handschoenen
  • Wegwerp overschoen
  • Wegwerp overall
  • Wegwerp mouwen

Wegwerp haarnetjes
Met name in de voedselindustrie worden haarnetjes vaak gebruikt. De haarnetjes zijn gemaakt van non wowen polypropyleen (PP). Door dit materiaal blijven uitgevallen haren in het netje zitten. Mensen verliezen dagelijks gemiddeld honderd haren. De haren zullen met een haarnetje niet in het eten komen.  

Wegwerp handschoen
Wegwerp handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Blauwe handschoenen worden met name gebruikt in de voedselindustrie. Deze handschoenen voldoen aan de HACCP-richtlijnen. Mocht iemand een handschoen verliezen, valt de blauwe kleur goed op en is deze beter te herkennen tussen de producten. 

Heb je vragen over wegwerpartikelen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze specialisten.

Lees minder
Wegwerpartikelen
21 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
21 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.