Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Ruitenwissers

Koop de allerbeste ruitenwissers voor vrachtwagens, trucks en bestelwagens direct online. Ruitenwissers en ruitenwisserbladen voor vrachtwagens van Bosch garanderen het perfecte wisvermogen, zelfs bij extreme weersomstandigheden. Het meest gerenommeerde ruitenwissermerk in de markt leveren wij direct uit voorraad.

Bosch ruitenwisserbladen

Alle truckmerken vertrouwen op Bosch voor de uitrusting van de voertuigen. Wij leveren de Bosch Twin en de beugelvrije Bosch Aerotwin (beste koop volgens ANWB en ADAC). Ruitenwisserbladen zijn eenvoudig te monteren en voorzien van verschillende adapters.

Bekijk snel ons ruitenwisserassortiment voor trucks en selecteer de geschikte ruitenwisser op lengte/inch (waarbij inch de lengtemaat aangeeft), truckmerk en/of truckmodel.

Ruitenwissers
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.