Verzegelen van TIR kabels

Veelzijdige TIR kabels

Het verzegelen van een gesloten voertuig of ladingeenheid, zoals een zeecontainer, is relatief eenvoudig door een zegel op de deuren aan te brengen. Het verzegelen van een schuifzeiloplegger, tautliner, open-top container en zeilaanhanger is wat ingewikkelder, omdat er ook toegang via de schuifzeilen kan worden gevonden. Om een zeilgesloten voertuig te verzegelen, gebruikt men een officiële TIR kabel of TIR lijn. T.I.R. lijnen lopen rondom het voertuig door de zeilenbuckels, door de deursluiting en komen bij elkaar door de T.I.R. eindstukkens op elkaar te leggen. Het aanbrengen van een verzegeling door de TIR eindstukken maakt de ladingeenheid gesloten.

TIR kabels online bestellen

T.I.R staat voor ‘Transport International de Marchandises par la Route’ en is feitelijk een douaneovereenkomst inzake het internationale vervoer van goederen. Een TIR kabel moet geheel volgens richtlijnen uit de TIR-conventie van 1975 worden geproduceerd. Een TIR kabel is samengesteld uit een staalkabel (3mm) bestaande uit minimaal 4 afzonderlijke staalconstructies, welke een textieldraad ommantelen zodat deze niet zichtbaar is. Daaromheen zit een transparante kunststof mantel. De diameter kan 6 mm of 8 mm zijn. Een TIR kabel is voorzien van een eindstuk.

13 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
13 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.