Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Werktafels

Robuuste, stevige en stabiele werktafels en werkbanken voor in je magazijn of garage zijn online te verkrijgen bij Logistiekconcurrent. Werkbanken zijn in vele soorten en maten beschikbaar. Afhankelijk van je wensen, kies je in onze webshop de ideale werkbank. Denk goed na over wat je nodig hebt wanneer je aan het werk bent. Soms volstaat een simpele werkbank zonder opbergruimte, maar anderen hebben wellicht extra ruimte of opslag nodig. 

Lees verder

De ideale werkbank

De poten van onze werkbanken zijn in hoogte verstelbaar. Je kunt zo je werkbank op de meest ideale hoogte instellen en rugklachten worden op deze manier voorkomen. Ook losse ladenblokken, voetsteunen en werkbladen zijn verkrijgbaar bij Logistiekconcurrent. Stel de ideale werkbank samen!

Ben je op zoek naar een werkbank die verplaatsbaar is? Ook dan ben je bij Logistiekconcurrent aan het juiste adres. Een mobiele werkplaats is enorm handig als je op verschillende plekken jouw werkzaamheden uitvoert.  

Zit jouw perfecte werkbank of -tafel er net niet tussen? Wil je een ander formaat, een ander materiaal werkblad of een samenstelling die helemaal aansluit bij jouw werkzaamheden? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij geven je een advies op maat.  

Lees minder
Werktafels
35 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
35 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.