Categorieën
085-2734999

Klantenservice

PET band

PET band of PET omsnoeringsband wordt gebruikt om zwaardere producten en gestapelde pallets te omsnoeren of te bundelen. PET band is geschikt voor middelzware tot zwaardere omsnoeringstoepassingen. PET omsnoeringsband is ideaal tijdens transport. Door een lading om te snoeren met PET band worden schokken opgevangen. PET-band is vervaardigd uit polyethyleentereftalaat (PET), waar ook de PET-flessen van gemaakt zijn, en is veel lichter dan staalband. Het grootste voordeel is dat PET volledig recyclebaar is. Naast deze eigenschappen kenmerkt PET band zich door zijn rekherstellend vermogen. Bij uitzetting, krimpen of beweging van lading tijdens transport blijft de lading met PET-band onder spanning staan. Ideaal dus voor houtpakketten, koel-vrieslading (vochtige omstandigheden) of producten die geruime tijd in buitenopslag staan. PET band wordt geleverd in de herkenbare groene kleur, heeft een glad of klein geruit profiel en is niet gevoelig voor UV straling en gaat niet roesten.

Lees verder

Voordelen van PET band

  • Roest niet
  • Bestand tegen chemicaliën
  • Recyclebaar
  • Rekherstellend vermogen

Hoe maak ik PET band vast?

PET-band wordt vastgemaakt door gebruik te maken van metalen sluitzegels of door een warmtelas te maken. Sluitzegels worden met een speciale zegeltang aangebracht. Een warmtelas kan met een semi-automatische vibrospanner worden aangebracht.

Kijk snel in ons assortiment aan PET band. Heb je meer vragen over deze manier van omsnoeren, dan helpen wij je graag verder.

Lees minder
35 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
35 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.