Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Kunststof bakken met bedrukking

Wij leveren ook grijze kunststof bakken met bedrukking. Met deze bedrukking kun je bijvoorbeeld de inhoud van de bak vermelden. Je weet hierdoor meteen, zonder in de bak te hoeven kijken, wat er in de bak zit. De producten worden sneller gevonden. Met een nummering op een kunststof bak verbeter je het logistieke proces. Het vermelden van je bedrijfsnaam kan zorgen voor meer naamsbekendheid. Daarnaast zal het de kans op diefstal verminderen. 

De bedrukte bakken hebben een Euronorm afmeting en zijn gemaakt van PP Virgin materiaal. De kunststof bakken zijn geschikt voor open contact met voedingsmiddelen. Als je kiest voor een kunststof bak met bedrukking, voorzien wij de bak van een standaard lettertype. De tekst wordt gecentreerd op één lange zijde van de bak gedrukt. Je kunt hierbij kiezen uit 2 lettergroottes, namelijk 14 en van 28 mm. Bij onze bedrukte bakken hanteren wij een minimale afname van 25 stuks.  

Vraag eenvoudig een gratis offerte aan

De tekst wordt standaard gecentreerd op één lange zijde van de bak gedrukt.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedrukte bak Logistiekconcurrent witBedrukte bak Logistiekconcurrent wit
Bedrukte bak Logistiekconcurrent zwartBedrukte bak Logistiekconcurrent zwart

Tonny


Vragen over het bedrukken van kunststof bakken?

Tonny en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 085-2734999

Kunststof bakken met bedrukking
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.