Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Palletranden

Met palletranden verander je je pallet snel en eenvoudig in een bak. Hierdoor kan je er ook losse producten op plaatsen. De opzetranden zijn geschikt voor onder andere europallets en blokpallets. Wij hebben zowel nieuwe als tweedehands palletranden, met of zonder ISPM15 normering. Je kan de opzetranden makkelijk afsluiten met de bijpassende deksels. Er zijn ook compleet inklapbare palletboxen of MP boxen beschikbaar. 

Lees verder

Verschillende soorten palletranden

Opzetranden kun je nieuw of tweedehands kopen. Je kunt kiezen voor een houten opzetrand, een metalen opzetrand of een kartonnen opzetrand (de palletbox). Daarnaast zijn er ook verschillende formaten verkrijgbaar. De palletranden zijn beschikbaar voor:

 • pallet 80 x 120 cm
 • pallet 100 x 120 cm
 • pallet 60 x 80 cm
 • pallet 80 x 80 cm

  Voordelen van palletranden

  Door palletranden op een pallet te zetten verander je je pallet in een kist. Door meerdere palletranden op elkaar te zetten kan je ook zelf de hoogte van deze kist bepalen. Door de scharnieren zijn de houten en metalen opzetranden opvouwbaar. Hiermee kun je ruimte besparen bij het opslaan en bij het vervoeren. In sommige gevallen wordt er gebruik gemaakt van extra toebehoren, zoals een hoekopzetstuk, vakverdeling of deksel. Opzetplanken met stevige, gegalvaniseerde scharnieren zijn zeer breed inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan het beschermen van dozen en het opbouwen van een exportverpakking of het vervoer van losse onderdelen en het samenstellen van een bulkverpakking.

  Palletranden en deksels besparen niet alleen ruimte in je magazijn en tijdens transport, maar helpen daarnaast ook mee aan het veilig vervoeren van de goederen. De palletrand is stevig en maakt van je pallet een bak. De meeste opzetranden zijn opklapbaar en besparen dus ruimte wanneer ze niet gebruikt worden. Afhankelijk van het logistieke vraagstuk kun je kiezen voor een houten, metalen of kartonnen opzetrand.

  > Bekijk alle pallets.

  Lees minder
  Palletranden
  24 producten
  per pagina
  Filters
  Van hoog naar laag sorteren
  24 producten
  per pagina
  Filters
  Van hoog naar laag sorteren
  perfectteken

  Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

  Toegang tot Black Friday early access

  Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

  10% korting op je volgende bestelling?

  Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.