Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Stickers

Pimp je vrachtwagen met onze vrachtwagenstickers. De stickers voor de vrachtwagen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Daarnaast zijn er vele soorten truck stickers verkrijgbaar, zoals raamstickers vrachtwagen en hoekschildstickers. De stickers zijn gedrukt op een kwalitatief hoogwaardige manier en zijn een echte eyecatcher op de vrachtwagen.

Lees verder

Truckmerk Stickers

In ons assortiment vind je ook allerlei soorten stickers voor verschillende truckmerken. Zo is er voor iedere vrachtwagen wel een sticker te vinden, bijvoorbeeld DAF-stickers, Volvo-stickers, Scania-stickers, Mercedes-stickers, MAN-stickers en Renault-stickers.

Specials

Speciale stickers geven een unieke uitstraling aan de vrachtwagen, die past bij de chauffeur. Zo vind je in ons assortiment 'klompen uit'-stickers, 'schoenen uit'-stickers, 'old school'-stickers, 'polar express' stickers en nog veel meer.

Lees minder
Stickers
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.