Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Stickers vrachtwagen

Pimp je vrachtwagen met onze vrachtwagenstickers. De stickers voor de vrachtwagen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Daarnaast zijn er vele soorten truck stickers verkrijgbaar, zoals raamstickers vrachtwagen en hoekschildstickers. De stickers zijn gedrukt op een kwalitatief hoogwaardige manier en zijn een echte eyecatcher op de vrachtwagen.

Lees verder

Truckmerk Stickers

In ons assortiment vind je ook allerlei soorten stickers voor verschillende truckmerken. Zo is er voor iedere vrachtwagen wel een sticker te vinden, bijvoorbeeld DAF-stickers, Volvo-stickers, Scania-stickers, Mercedes-stickers, MAN-stickers en Renault-stickers.

Specials

Speciale stickers geven een unieke uitstraling aan de vrachtwagen, die past bij de chauffeur. Zo vind je in ons assortiment 'klompen uit'-stickers, 'schoenen uit'-stickers, 'old school'-stickers, 'polar express' stickers en nog veel meer.

Lees minder
Stickers vrachtwagen
15 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
15 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.