Sleutelkastjes

Sleutelkastjes zijn een ideale oplossing op kantoor of thuis wanneer er (meerdere) sleutels worden gebruikt door meerdere personen. Elk bedrijf heeft wel meerdere soorten sleutels in bezit voor allerlei soorten sloten. Denk aan sloten van bedrijfspanden, poorten, voertuigen, kasten enzovoorts. Met een sleutelkastje kunnen deze sleutels centraal en overzichtelijk bewaard worden op 1 plek.

Lees verder

Sleutelkluizen zijn er met een sleutelslot en met een (handmatige) combinatiecode. De sleutelkastjes zijn er in verschillende maten. Zo kunnen de kleine kastjes al gebruikt worden voor 1 à 2 sleutels en de grote sleutelkasten tot wel 50 sleutels. De sleutels zijn makkelijk te ordenen met gekleurde sleuteltags, waar eventueel op geschreven kan worden.

De sleutelkastjes van Master Lock met handmatige combinatiecode zijn veel gebruikte sleutelkastjes. Het grote voordeel van deze kastjes is dat er geen (reserve)sleutel gebruikt hoeft te worden. Dit kastje wordt geopend middels een 4-cijferige combinatiecode. Sleutelkastjes kunnen worden bevestigd aan de muur. Aan de achterzijde van de kluisjes zitten 2 of 4 voorgeboorde montagegaten. De sleutelkastjes van Master Lock worden allemaal geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Lees minder
Sleutelkastjes
8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.