Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Kopersbescherming door Trusted Shops

Als er problemen zijn met jouw bestelling, staat onze klantenservice klaar om je te helpen. We streven ernaar om voor elk probleem een oplossing te bieden. In uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat onze oplossing niet aansluit bij jouw wensen of eisen of dat er op enig andere manier geen oplossing komt. In dat geval staat Trusted Shops voor je klaar. Je kunt er met de kopersbescherming van Trusted Shops van op aan dat je geld veilig is bij onenigheid.

Is je bestelling bij levering beschadigd en lossen we het niet (goed) op? Heb je een product of bestelling geretourneerd en geen terugbetaling ontvangen? Geen paniek! Met de kopersbescherming van Trusted Shops zijn je aankopen bij ons én meer dan 30.000 andere webshops verzekerd, onafhankelijk van de betaalmethode die je hebt gebruikt. Kies voor de kosteloze variant of betaal slechts € 9,90 euro per jaar voor nog meer zekerheid. 

Let op: Trusted Shops is een onafhankelijke partij en staat los van ons als webshop. Als je kopersbescherming afsluit, gebeurt dat via Trusted Shops en op basis van hun algemene voorwaarden. Lees hier alles over de kopersbescherming.

Kies jouw Trusted Shops kopersbescherming:

Basic (kosteloos) PLUS (€ 9,90)
✓ Kopersbescherming tot € 100 per bestelling ✓ Kopersbescherming tot € 20.000 per bestelling
✓ Verzekerd tegen niet-levering, niet-terugbetaling, verlies van het pakket en nog veel meer ✓ Verzekerd tegen niet-levering, niet-teruglevering, verlies van het pakket en nog veel meer
✓ Te gebruiken in alle webshops met het Trusted Shops keurmerk ✓ Te gebruiken in alle webshops met het Trusted Shops keurmerk
✓ Problemen met bestellingen? Neem eenvoudig contact op met Trusted Shops voor ondersteuning ✓ Problemen met bestellingen? Neem eenvoudig contact op met Trusted Shops voor ondersteuning
✓ Als we er onderling niet uit komen, betaalt Trusted Shops het aankoopbedrag tot € 100 terug ✓ Als we er onderling niet uit komen, betaalt Trusted Shops het aankoopbedrag tot € 20.000 terug
Gratis aanmelden (je wordt doorverwezen naar Trusted Shops) Aanmelden voor € 9,90 per jaar (je wordt doorverwezen naar Trusted Shops)

Wanneer kan ik de kopersbescherming gebruiken?

De kopersbescherming biedt bescherming van al je online aankopen bij gecertificeerde webshops. Je bent hiermee als koper beschermd tegen verlies van betaling. Je kunt de kopersbescherming in de volgende situaties gebruiken:

 • Je bestelling is niet bezorgd. Het pakket is bijvoorbeeld kwijtgeraakt tijdens de verzending, afgegeven aan de verkeerde persoon of ergens achtergelaten zonder jouw toestemming.
 • Je hebt geen terugbetaling ontvangen. Je hebt je bestelling geannuleerd en teruggestuurd, maar het aankoopbedrag is niet terugbetaald.
 • Wij, of een andere gecertificeerde webshop, vragen een faillisement aan of zijn om andere redenen niet langer te bereiken.
 • Je hebt geen gebruik kunnen maken van een bestelde dienst.

Hoe maak ik gebruik van de kopersbescherming?

Je kunt na het plaatsen van een bestelling beslissen of je de aankoop gratis wilt verzekeren met Trusted Shops Kopersbescherming Basic (gratis) of Kopersbescherming PLUS (€ 9,90 per jaar).


Het Trusted Shops Keurmerk

We zijn trots dat we het Trusted Shops keurmerk mogen voeren! 
Dit betekent het voor jou:

 • Het is mogelijk snel en gemakkelijk contact met ons op te nemen.
 • We verplichten ons ertoe persoonsgegevens uitsluitend te verzamelen als dit wettelijk is toegestaan of als je hiervoor uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven. Bovendien zorgen we voor een volledige versleuteling bij de overdracht van de gegevens.
 • We informeren je over de voorwaarden voor annulering van je bestelling, mocht je van gedachten veranderen. We zijn transparant over het retouradres en de -kosten.
 • Ons productassortiment valt niet onder de Uitsluitingscatalogus van Trusted Shops. Onze productprijzen, verzendkosten en andere bijkomende kosten worden transparant weergegeven.
 • De overzichtelijkheid en functionaliteit van ons bestelproces zijn door Trusted Shops gecontroleerd vanaf de eerste klik tot aan de ontvangst van de bestelbevestiging.
 • Trusted Shops controleert continu de serviceprestaties en de volledige winkelervaringen aan de hand van diverse criteria. De gemiddelde review score mag niet onder 4,0 sterren komen.

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.