Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Gitterboxen

Gitterboxen of gaascontainers zijn één van de meest gebruikte ladingdragers. Gitterboxen zijn, vanwege de sterke kooiconstructie van oudsher een bekend transportmiddel, geschikt voor zowel zware ladingen als losse stuks. De gaascontainers hebben een enorme draagkracht en zijn geschikt voor onder andere bulkopslag. Je slaat eenvoudig goederen op in de gitterbox. De stevige stalen wanden beschermen de producten. Je kunt kiezen uit nieuwe of gebruikte gitterboxen.

Lees verder

De grijze gitterboxen zijn vaak voorzien van de stempel van de Deutsche Bahn (DB). Gitterboxen behoren tot een poolsysteem, dat ruilen van de gitterboxen noodzakelijk maakt. Registratie kan plaatsvinden aan de hand van het unieke gitterboxnummer. De meeste bekende is de poolbox volgens UIC norm 435-3 (EUR DB BOX EPAL).

Voordelen gitterboxen

  • Stapelbaar
  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Hoog draagvermogen
  • Voldoen aan UIC 435-3 norm

Gitterbox voor in het magazijn

Een gitterbox is een stalen ladingdrager met draadgaas wanden. De box is voorzien van een hardhouten bodem. De gaascontainers kunnen eenvoudig met een heftruck worden verplaatst en gestapeld. Je kunt waardevolle oppervlakte meters in je magazijn besparen door de goederen in de hoogte op te slaan. Naast het verplaatsen van de gitterboxen met een heftruck, kunnen ze ook gemakkelijk met een palletwagen of zelfs met meubelhondjes worden verzet. Aangezien de wanden van deze boxen gemaakt zijn uit draadgaas blijft de inhoud goed zichtbaar. Je kunt op deze manier snel zien hoeveel voorraad er nog aanwezig is. Door de klep aan de voorzijde kun je gemakkelijk laden en lossen. Er bestaan ook inklapbare gaascontainers. Het grote voordeel hiervan is dat ze weinig ruimte in beslag nemen als ze niet in gebruik zijn.

Metalen opzetranden & stapelrekken

Naast gitterboxen vind je bij ons ook stapelbakken, metalen opzetranden en stapelracks. De metalen opzetranden zijn ideaal in combinatie met pallets. Door de opzetranden op een pallet te plaatsen creëer je zelf een kooiconstructie waarin je goederen op kan slaan. De opzetrand beschermt de producten op eenzelfde manier als een gitterbox. Voordeel is dat je deze opzetranden gemakkelijk kan opbergen aangezien deze inklapbaar is. 

Stapelrekken zijn stapelbaar waardoor je er eenvoudig een flexibele opslagruimte mee kan creëren. Een stapelrek wordt gebruikt voor het opslaan van pallets maar ook voor lange materialen, zoals buizen, houtwerk, matrassen of tapijtrollen. Door het thermisch verzinkte staal kunnen de stapelrekken zowel binnen als buiten gebruikt worden. Hierdoor zijn ze handig voor tijdelijke opslag of om je magazijn of expeditiehal netjes te houden. Met de losse buizen in verschillende lengtematen pas je het stapelrek gemakkelijk aan naar jouw opbergwensen.

Bekijk alle pallets.

Lees minder

Gitterboxen
21 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
21 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.