Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Beschermhoeken

Producten kunnen tijdens het transport onnodig veel schade oplopen. De producten worden vaak in kartonnen dozen geleverd en deze zijn niet allemaal bestand tegen insnijding of indeuken. Niet alleen de doos beschadigt maar de kans is groot dat ook de inhoud gehavend in de handen van de ontvanger komt. Dit is te voorkomen met behulp van beschermhoeken, ook wel pallethoeken of hoekprofielen genoemd. Hiermee bescherm je eenvoudig de hoeken en randen van de lading en voorkom je dus schade.  De hoeken zijn gemakkelijk te bevestigen op de randen van je lading en zorgen meteen voor extra bescherming tegen stoten en beschadigingen. Daarnaast voorkomen de hoeken bij het gebruik van omsnoeringsband dat de kartonnen doos wordt ingesneden en zorgen ze ervoor dat spanbanden beter beschermd blijven, mocht je deze gebruiken om de vracht te zekeren.

Lees verder

Spanbanden beschermen

Met beschermhoeken voorkom je niet alleen schade aan je producten, je verlengt hiermee ook de levensduur van een spanband. Het bandweefsel van een spanband kan door scherpe randen van de vracht scheuren of insnijden. Als dit het geval is en de spanband bevat een scheur, insnijding of breuk dan is de spanband niet meer veilig om te gebruiken en  wordt deze afgekeurd waardoor de spanband vervangen moet worden.. De scherpe randen van een lading worden gemakkelijk afgeschermd met hoekbeschermers. Door het gebruik van hoekprofielen verhoog je dus niet alleen de veiligheid, je bespaart uiteindelijk ook nog eens op materiaalkosten.

Verschillende soorten hoekprofielen

Op onze website vind je verschillende formaten hoekbeschermers. Let goed op dat de beschermhoek die je wilt past bij de breedte van je spanband of omsnoeringsband. Daarnaast zijn de wat langere hoekprofielen ideaal bij het transport van bouwmaterialen. Door hun lengte en mogelijkheid tot verlenging bescherm je je spanband tegen de scherpe randen van bijvoorbeeld tegels of blokken beton. Naast ons brede assortiment kunststof beschermhoeken vind je op onze website ook kartonnen hoekprofielen .

Lees minder
Beschermhoeken
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.