Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Gereedschap

Op zoek naar het juiste gereedschap voor je klus? Wij bieden verschillende gereedschappen die het werken in het magazijn, werkplaats of bij je thuis gemakkelijker maken. Voor elke klus hebben wij het juiste gereedschap. Van veiligheidsmesjes, hamers, rolbandmaten en diverse scharen, tot een handige gereedschapskist om alles op te bergen. Snijd dozen razendsnel open met een mesje, meet binnen een paar seconden de juiste maten of blaas stuwzakken met gemak op met opblaasgereedschap. Je bestelt alle gereedschappen eenvoudig en snel online.

Lees verder

Verschillende soorten gereedschappen

Messen
Hoe handig zijn mesjes tijdens je werk? Mesjes zijn ideaal om dozen mee te openen, papier of folie mee te snijden en vele andere toepassingen. Wij bieden zowel de standaard 9 mm en 18 mm mesjes, maar ook veiligheidsmessen om werkongevallen te voorkomen. Je hoeft geen nieuwe messen te kopen, want wij bieden ook navulmesjes voor elk soort mes.  

Rolmeters / rolbandmaten
Ook een rolmeter / rolbandmaat is onmisbaar in een gereedschapskist. Even snel een muurtje opmeten of planken op maat zagen: een rolmeter is geschikt voor ieder meetwerk. Een rolmeter bevat een 'huis' met een stalen veer. Deze veer is verbonden met de meetband. De veer wordt op spanning gezet wanneer de band wordt afgerold. De meeste uitvoeringen hebben een automatische bandterugloop. Deze terugloop zorgt ervoor dat de rol automatisch weer oprolt wanneer die wordt losgelaten. Je hoeft het meetlint niet meer zelf op te rollen.

Handgereedschap
Handgereedschap om het basisgereedschap compleet te hebben vind je ook in onze shop. Wat mag er niet ontbreken in een gereedschapkist? Zorg ervoor dat je altijd een set schroevendraaiers in de kist hebt liggen. Ook een hamer, steekringsleutels en tangen zijn onmisbaar voor de standaard klussen. Wie een goed gevulde gereedschapskist heeft, is op alles voorbereid.

Boormachine
Met een elektrische boormachine boor je met gemak gaten. Behalve voor het boren van gaten worden handboormachines ook vaak als schroefboormachine gebruikt. Je hebt nooit meer handkracht nodig om draaiende bewegingen te maken. Ook ben je erg mobiel door de draadloze accu. Bij ons vind je borensets geschikt voor zacht hout en alle andere Euro houtsoorten. 

Compressors en luchtgereedschap
Een compressor stelt samengeperste lucht onder hoge druk beschikbaar. Een compressor, in combinatie met opblaasgereedschap, kun je gebruiken voor het vullen van bijvoorbeeld stuwzakken, maar ook om een fiets- of autoband op te pompen of om een muur schoon te spuiten.

Lees minder

Gereedschap
21 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
21 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.