Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Rolbandmaat

Meten is weten met de rolbandmaten van Vector en Komelon. Een rolbandmaat, rolmaat of rolmeter is een handig meetinstrument voor het opmeten van maten. De meetband zit in het zogenoemde 'huis', waarin een stalen veer zit. Deze is verbonden aan de band. Wanneer de band wordt afgerold wordt de veer op spanning gezet. De meeste uitvoeringen hebben een automatische bandterugloop die ervoor zorgt dat de rol automatisch oprolt wanneer deze wordt losgelaten. Met een blokkeerknop zet je de band vast. Logistiekconcurrent.nl biedt goede kwaliteit rolbandmaten voor een voordelige prijs. Voor elke klus in de bouw, doe-het-zelf of in het magazijn een handige rolmaat. 

Rolbandmaat
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.