Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Beschermen

Bescherm goederen zorgvuldig tijdens opslag en transport. Het allerbelangrijkste is dat een product onbeschadigd bij de ontvanger komt. Dat kan worden gerealiseerd door middel van een goede verpakking, maar ook een goede bescherming van je producten. Een product alleen in een doos leggen, is niet genoeg. Dit product heeft ook beschermingsmateriaal nodig om onbeschadigd op de bestemming te komen. De verpakking en beschermingsmaterialen dienen niet alleen ter bescherming, maar zijn ook het visitekaartje van je product en bedrijf. Het is dus ook belangrijk om hier een goede indruk achter te laten. Beschermen doe je op verschillende manieren, zoals met noppenfolie, hoekprofielen, golfkarton, maar ook met behandelingsetiketten. Ons assortiment aan beschermende producten bestaat uit hoogwaardige materialen en voldoet aan de noodzakelijke eisen.

Lees verder

Inpakken

Een product wat wordt geplaatst in een doos of krat, is nog niet volledig beschermd. In een doos of krat kan een product beginnen te schuiven, waardoor het beschadigd kan geraken. Door een product volledig in te sluiten in de verpakking, is de kans op schade tijdens de verzending veel kleiner. Je kunt opvulmateriaal gebruiken om producten in te sluiten. 

Randen en hoeken

Randen en hoeken van verpakkingen kunnen insnijden, indeuken of beschadigen. Wanneer een lading is omsnoerd, zijn randen en hoeken het meest kwetsbaar. Daardoor is de inhoud niet meer beschermd. 

Beschermingsmaterialen 

Wij leveren verschillende verpakkingsmaterialen en beschermingsmaterialen die jouw waardevolle goederen beschermen. De verpakking en beschermingsmaterialen dienen niet alleen ter bescherming, maar zijn ook het visitekaartje van je product en bedrijf. Ons assortiment aan beschermende producten bestaat uit hoogwaardige materialen die voldoen aan de noodzakelijke eisen.

Bekijk hieronder alle artikelen voor het verpakken en beschermen van goederen:

 • Golfkarton, beschikbaar voor vele toepassingen zoals golfkarton op rol, eindloos golfkarton of palletplaten
 • Luchtkussenfolie en noppenfolie, bescherming voor stootgevoelige producten, bekendste vorm van beschermende verpakking;
 • Schuimfolie en foam, beschermende folie voor krasgevoelige producten;
 • Handlingslabels, maakt kwetsbare producten zichtbaar;
 • Hoekbescherming in golfkarton, karton, plastic en schuimprofielen.

Onze beschermende verpakkingen zijn van gerenommeerde merken en inmiddels uitgebreid beproefd als duurzame en milieuvriendelijke verpakking.

Lees minder
Beschermen
 1. Noppenfolie
  Noppenfolie
  Browse Category
 2. Schuimfolie
  Schuimfolie
  Browse Category
 3. Golfkarton
  Golfkarton
  Browse Category
 4. Papier
  Papier
  Browse Category
 5. Behandelingsetiketten
  Behandelingsetiketten
  Browse Category
 6. Anti stapelhoedjes
  Anti stapelhoedjes
  Browse Category
 7. Glasbescherming
  Glasbescherming
  Browse Category
 8. Opvulmateriaal
  Opvulmateriaal
  Browse Category
 9. Koelelementen
  Koelelementen
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.