Categorieën
085-2734999

Klantenservice

PBM & Veiligheid

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn er in alle soorten en maten. De gangbare afkorting voor dit soort materialen is PBM. Bij Logistiekconcurrent vind je een compleet assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen tegen een voordelige prijs. Hiermee wordt de veiligheid verhoogd en wordt het risico op letsel aanzienlijk verminderd. Het is de taak van de werkgever om deze middelen ter beschikking te stellen en te zorgen voor goede voorlichting over het gebruik er van. Dit soort artikelen zijn een aanvulling op maatregelen die de risico's aan de basis aanpakken, zoals onderhoud en werkwijzen.

 • Expert in veiligheidsmaatregelen
 • Compleet aanbod PBM
 • Altijd goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Uit voorraad leverbaar
 • Bestel alles gemakkelijk en snel op één plek

Lees verder

Gerenommeerde hoofd-, gehoor- en oogbescherming

Direct uit voorraad leveren wij hoofdbescherming, gehoorbescherming en oogbescherming van bekende en gerenommeerde merken met hoge kwaliteit en perfecte pasvorm. Zo bieden veiligheidshelmen de juiste bescherming tegen eventuele stoten en vallende voorwerpen. Onze gehoorkappen zorgen voor een hoge mate van geluidsdemping, waardoor oren tegen te hard geluid worden beschermd. Veiligheidsbrillen worden gebruikt om schade aan ogen te voorkomen. Naast veiligheidsbrillen hebben we ook gelaatsmaskers en volgelaatmaskers voor het beschermen van het gezicht tegen rondslingerende stukjes steen, hout, metaal of vloeistofspatten. Tot slot zijn laskappen geschikt voor bescherming van het gezicht tijdens het lassen. De lashelm is hittebestendig en houdt ultraviolette en infrarode straling tegen. Bij Logistiekconcurrent.nl kun je artikelen kopen met een professionele uitstraling, die voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Werkkleding

Het is logisch dat je zonder goede gereedschappen het werk niet goed kunt uitvoeren. Deze gereedschappen moeten van goede kwaliteit zijn om de werkzaamheden veilig en juist te kunnen uitvoeren. Minder logisch is dat werkkleding ook bijdraagt aan je veiligheid. Vooral tijdens werkzaamheden bij transport, logistiek of op de bouw is veilige werkkleding essentieel. Voor elke beroepsgroep zijn andere eisen en wensen wat betreft werkkleding. Werkkleding moet comfortabel zitten en ondersteunend zijn voor het dagelijkse werk. Naast wensen zoals water- en winddichte, ademende en koudebestendige kleding, mogen opbergmogelijkheden voor onder andere gereedschappen niet ontbreken. Zichtbaarheid tijdens werkzaamheden is ook erg van belangrijk, bijvoorbeeld bij werkzaamheden op en langs de weg. 

Werkhandschoenen in verschillende soorten en maten

Werkhandschoenen bieden garantie voor bescherming van de vingers, handen en armen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten en maten. Zo zijn er de lashandschoenen, montagehandschoenen, oliebestendige handschoenen en snijbestendige handschoenen. Op de werkvloer dient veiligheid altijd voorop te staan.

Veiligheidsschoenen

Voor de veiligheid is het in diverse beroepen verplicht om veiligheidsschoenen te dragen. Dit kan zijn voor de persoonlijke bescherming van de medewerker of voor de algemene veiligheid op de werkvloer. Een werkschoen is schoeisel dat aan bepaalde normen voldoet. Vaak heeft de schoen een beschermneus. In sommige gevallen is het belangrijk dat het gemaakt is van waterafstotend materiaal of dat de zool een stalen tussenzool heeft die beschermt tegen gevaar van onder de schoen. Naast de diverse lage en hoge werkschoenen vind je bij ons ook safety sneakers, klompen en laarzen in het assortiment.

Pictogrammen en markeringen

Met pictogrammen kan heel gemakkelijk duidelijk worden gemaakt wat waar de bedoeling is in het geval van calamiteiten. Voorbeelden hiervan zijn een Bord verzamelplaats en Nooduitgang verlichting. Met een pictogram zijn diverse talen geen probleem, want de tekeningen zijn voor iedereen duidelijk. Daarnaast wordt er voor de veiligheid in de transportsector gebruik gemaakt van markeringen. Dit kan zijn in de vorm van verkeerskegels of pionnen en ADR markering.

Lees minder
 1. Top 10 (PBM & Veiligheid)
  Top 10 (PBM & Veiligheid)
  Browse Category
 2. ADR & EHBO
  ADR & EHBO
  Browse Category
 3. Pictogrammen
  Pictogrammen
  Browse Category
 4. Ademhalingsbescherming
  Ademhalingsbescherming
  Browse Category
 5. Gehoorbescherming
  Gehoorbescherming
  Browse Category
 6. Hoofdbescherming
  Hoofdbescherming
  Browse Category
 7. Oog- en gelaatsbescherming
  Oog- en gelaatsbescherming
  Browse Category
 8. Werkhandschoenen
  Werkhandschoenen
  Browse Category
 9. Veiligheidsschoenen
  Veiligheidsschoenen
  Browse Category
 10. Messen
  Messen
  Browse Category
 11. Wegwerpartikelen
  Wegwerpartikelen
  Browse Category
 12. Veiligheidshesjes
  Veiligheidshesjes
  Browse Category
 13. Brandveiligheid
  Brandveiligheid
  Browse Category
 14. Werkkleding
  Werkkleding
  Browse Category
 15. Valbeveiliging
  Valbeveiliging
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.