Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Verzendlabels

Het verzenden van pakketten via de reguliere pakketdiensten heeft een enorme toevlucht genomen door online verkopen. De pakketjes vliegen ons om de oren en de pakketdiensten maken overuren om alles op tijd af te leveren. Zonder verzendlabel wordt dit een lastige klus. Op dit label vind je namelijk alle informatie die nodig is om het pakket naar de juiste bestemming te brengen. 

Lees verder

Belangrijk: een duidelijk verzendlabel

Een verzendlabel zorgt ervoor dat een pakket bij het juiste adres aankomt. Het is daarom belangrijk dat dit label duidelijk is. Onduidelijke verzendetiketten zorgen voor vertragingen. Zorg dus voor een barcode die goed en makkelijk te scannen is. Plak het etiket aan de bovenkant van het pakket, zodat het verzendproces soepel verloopt. In combinatie met een labelprinter én onze verzendetiketten, zijn verzendlabels in een mum van tijd geprint. 

Hoe kies ik het juiste verzendlabel?

Bij het aanschaffen van verzendlabels zijn een aantal selectiecriteria van toepassing:

 • Met welke pakketdienst ga je jouw pakketten versturen?
 • Welk type printer gebruik je of wil je gaan gebruiken?
 • Naar wat voor soort etiket gaat je voorkeur uit?

Onze verzendlabels op rol vind je in verschillende formaten en kleuren. Het formaat is afhankelijk van welke pakketdienst en labelprinter je gebruikt; de kleur is een kwestie van voorkeur.

BPA-vrije verzendlabels

Onze verzendlabels zijn BPA-vrij. BPA staat voor Bisfenol A en is een chemische stof. De stof wordt veel gebruikt bij de productie van plastic materialen, zoals plastic flesjes, bakjes of blikjes. De kans bestaat dat kleine hoeveelheden in ons voedsel terechtkomen. De stof is niet direct schadelijk voor de mens, maar het kan een hormoonverstorende werking hebben als je er teveel van binnen krijgt. Vooral ongeboren of kleine kinderen zijn gevoeliger voor de stof. Ook in etiketten en bonnetjes kan BPA zitten. De stof wordt namelijk ook gebruikt als speciale inkt/kleurontwikkelaar in thermisch papier. De Europese Unie heeft daarom sinds 2020 een nieuwe wetgeving, welke eist dat al het in Europa verkochte thermisch papier BPA-vrij moet zijn. Bij ons vind je daarom uitsluitend BPA-vrije verzendetiketten.

Lees minder
Verzendlabels
35 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
 1. Wil je meer weten over onze labels?

  Neem contact op met onze productspecialist

  Tommie etiketten Tommie etiketten
35 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.