Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Onderbouwkisten

Een onderbouwkist, ook wel gereedschapskist, plaats je onder een bedrijfswagen, aanhangwagen, oplegger of trailer van een vrachtwagen. Met een onderbouwkist creëer je extra opbergruimte. Je kunt de laadruimte met rust laten, zodat je die optimaal kunt gebruiken voor de te laden goederen. Je zult dan niet snel meer iets kwijt raken als je alles netjes in de kist opslaat. Daar komt dan ook nog eens bij dat de materialen niet in de weg liggen. 

Lees verder

Wat berg je op in een onderbouwkist?

De kisten zijn ideaal om gereedschappen, spanbanden, antislipmatten, pallethoeken en persoonlijke beschermingsmiddelen in op te bergen. Als je altijd gereedschap bij de hand hebt, kun je onderweg altijd herstellen wat nodig is. Ben je tijdens het laden en lossen ladingzekering kwijtgeraakt, dan haal je eenvoudig je reservevoorraad erbij. Die sla je gemakkelijk op in een onderbouwkist.  

Veilig opbergen

De kisten zijn waterdicht en zijn voorzien van een slot. Dankzij het slot is de kist goed beveiligd tegen diefstal. De meeste stalen en RVS-onderbouwkisten uit ons assortiment bevatten een T-drop-slot met cilinder en sleutels. De kunststof varianten hebben een ingebouwd slot.

Het monteren van een onderbouwkist is heel eenvoudig. Voor de montage van de onderbouwkist vind je bij ons alle montagematerialen.

Palletwagenkisten

Je vindt bij ons ook palletwagenkisten. Deze kisten bevestig je aan de truck. In de palletwagenkist berg je jouw palletwagen veilig op. Zo heb je je palletwagen altijd bij de hand en kost die geen laadruimte in de oplegger op trailer. De palletwagenkisten zijn geschikt voor bijna elk type palletwagen.

Assenkist

Met een assenkist benut je optimaal de ruimte tussen de assen van een vrachtwagen. De kist heeft een Y-vorm, waardoor die precies tussen de assen past. Assenkisten worden voornamelijk gebruikt om kettingen in op te bergen, maar ook andere materialen kun je hierin kwijt. De kist heeft een lade die 100% uittrekbaar is. 

De onderbouwkisten in ons assortiment zijn in standaardmaten die altijd onder een standaard trailerchassis of vrachtwagenchassis passen. Ben je op zoek naar een afwijkende maat onderbouwkist? Wij bieden jou graag een passende offerte aan. Informeer bij onze klantenservice.

Lees minder
Onderbouwkisten
 1. RVS onderbouwkisten
  RVS onderbouwkisten
  Browse Category
 2. Disselbakken
  Disselbakken
  Browse Category
 3. Kunststof onderbouwkisten
  Kunststof onderbouwkisten
  Browse Category
 4. Stalen onderbouwkisten
  Stalen onderbouwkisten
  Browse Category
 5. Aluminium gereedschapskisten
  Aluminium gereedschapskisten
  Browse Category
 6. Onderbouwkist op maat
  Onderbouwkist op maat
  Browse Category
 7. Montagesteunen en -materialen
  Montagesteunen en -materialen
  Browse Category
 8. Assenkist
  Assenkist
  Browse Category
 9. Palletwagenkist
  Palletwagenkist
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.