Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Onderbouwkisten

Een onderbouwkist, ook wel gereedschapskist, plaats je onder een bedrijfswagen, aanhanger, oplegger of trailer van een vrachtwagen. Met een onderbouwkist creëer je extra opbergruimte. Je kunt de laadruimte met rust laten, waardoor je deze optimaal kunt gebruiken voor de te laden goederen. Ook zul je niet snel meer iets kwijt raken wanneer je ze netjes opslaat in de kist. Daar komt dan ook nog eens bij dat de materialen niet in de weg liggen. 

Lees verder

Wat berg je op in een onderbouwkist?

De kisten zijn ideaal voor het opbergen van gereedschappen, spanbanden, antislipmatten, pallethoeken en persoonlijke beschermingsmiddelen. Door altijd gereedschap bij de hand te hebben, kun je onderweg op elk moment iets repareren. Ben je tijdens het laden en lossen ladingzekering kwijtgeraakt, dan haal je eenvoudig je reservevoorraad erbij. Deze sla je gemakkelijk op in een onderbouwkist.  

Veilig opbergen

De kisten zijn waterdicht en zijn voorzien van een slot. Het slot zorgt ervoor dat de kist goed beveiligd is tegen diefstal. De meeste stalen en RVS onderbouwkisten uit ons assortiment bevatten een T-drop-slot met cilinder en sleutels. De kunststof varianten hebben een ingebouwd slot.

Het monteren van een onderbouwkist is heel eenvoudig. Voor de montage van de onderbouwkist vind je bij Logistiekconcurrent alle montagematerialen.

Palletwagenkisten

Palletwagenkisten vind je ook bij Logistiekconcurrent. Deze kisten bevestig je aan de truck. In de palletwagenkist berg je jouw palletwagen veilig op. Zo heb je altijd je palletwagen bij de hand en kost het geen laadruimte in de oplegger op trailer. De palletwagenkisten zijn geschikt voor bijna elk type palletwagen.

Assenkist

Met een assenkist benut je optimaal de ruimte tussen de assen van een vrachtwagen. De kist heeft een Y-vorm waardoor het precies tussen de assen past. Ze worden voornamelijk gebruikt voor het opbergen van kettingen, maar ook andere materialen kun je hierin opbergen. De kist heeft een lade die 100% uittrekbaar is. 

De onderbouwkisten in ons assortiment bevatten standaardmaten die altijd onder een standaard trailerchassis of vrachtwagenchassis passen. Ben je op zoek naar een afwijkende maat onderbouwkist? Wij bieden jou graag een passende offerte aan. Informeer bij onze klantenservice.

Lees minder
Onderbouwkisten
 1. Kunststof onderbouwkisten
  Kunststof onderbouwkisten
  Browse Category
 2. Stalen onderbouwkisten
  Stalen onderbouwkisten
  Browse Category
 3. RVS onderbouwkisten
  RVS onderbouwkisten
  Browse Category
 4. Aluminium onderbouwkisten
  Aluminium onderbouwkisten
  Browse Category
 5. Disselbakken
  Disselbakken
  Browse Category
 6. Assenkist
  Assenkist
  Browse Category
 7. Palletwagenkist
  Palletwagenkist
  Browse Category
 8. Montagematerialen
  Montagematerialen
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
 • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.