IBC containers

IBC staat voor Intermediate Bulk Container. Dit is de meest bekende container om vloeistoffen in eenheden van 1000 of 600 liter eenvoudig te vervoeren of op te slaan. Een IBC vloeistofcontainer onderscheidt zich door de relatief lage aanschafkosten en is optioneel ook verkrijgbaar met VN-goedkeuring voor transport van gevaarlijke stoffen.

Als je een IBC container gaat kopen, kun je kijken naar 3 verschillende criteria. Het eerste criterium is de classificatie, ofwel de staat van de IBC. Wij leveren nieuwe, refurbished en gebruikte IBC vloeistoftanks in een A-keus en B-keus. Een refurbished IBC heeft een nieuwe blaas of tank in een gebruikt frame. Naast de verschillende classificaties zijn er 3 verschillende onderstellen: houten onderstel, stalen onderstel of geïntegreerde kunststof pallet. Het 3e criterium bij de aanschaf van gebruikte IBC containers is of de container gereinigd of ongereinigd is. Dit scheelt aanzienlijk in de aanschafprijs.

Nieuwe, refurbished en gebruikte IBC containers van 600 of 1000 liter kun je hier voordelig online kopen. Als je een gebruikt exemplaar koopt, dan kan het zijn dat er nog een beetje restproduct in de tank zit. Ons advies hiervoor is om het met heet water en afwasmiddel schoon te maken.

Een IBC tank kun je ook goed schoongemaakt kopen. Als de tank gebruikt is in de voedselindustrie, dan kan het daarna voor heel veel andere toepassingen gebruikt worden.

IBC containers
32 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
32 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.