Categorieën
085-2734999

Klantenservice

IBC container 1000 liter

De IBC-container 1000 liter is de meestvoorkomende uitvoering. Deze IBC heeft een tank van 1000 liter. Hier kun je in grote hoeveelheden allerlei soorten vloeistoffen in op slaan en vervoeren. De vloeistoftank staat op een pallet met een afmeting van 100 x 120 cm. Je kunt een nieuwe IBC 1000 liter kopen, of je koopt een gebruikte variant. Bij de gebruikte IBC's wordt er onderscheid gemaakt tussen diverse condities.

Zo zijn er refurbished 1000 liter IBC's. Deze containers zijn al eens gebruikt, maar zijn weer zo goed als nieuw gemaakt. Er zit zelfs een nieuwe 1000 liter tank in. Daarnaast zijn er nog de A-keus en B-keus containers. Hierbij zijn de tanks niet vervangen. De A-keus containers zijn grondig schoongemaakt, de B-keus containers niet.

Lees verder

Standaard of smaller?

De IBC 1000 liter heeft een standaardformaat van 100 x 120 cm. Dit is het formaat van een blokpallet. Als dit te groot is voor jouw magazijn of de plek waar je de IBC kwijt wilt kun je kiezen voor een smallere uitvoering zoals de IBC 600 liter. Deze heeft een afmeting van 80 x 120. Je kan ook een IBC 300 liter kopen. Deze is slechts 60 cm breed.

Lees minder
16 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
  1. Voor iedere situatie de juiste IBC container

    In onze blog helpen we je op weg

    Doos op maat bestellen Doos op maat bestellen
16 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.