Containerzegels

Containerzegels of bolt seals worden gebruikt om onder andere een container mee te verzegelen. Je kunt het containerzegel gebruiken in het wegtransport om vrachtwagendeuren te sealen, maar kunnen ook ingezet worden bij afvaltransport, railvervoer en scheepvaart. Je beschermt de inhoud van een container, trailer of wagon door middel van het zegel. Onze High Security Seals vormen een barrière tegen ongeoorloofde toegang. Zodra er aan het zegel gerommeld is, is dat onmiddellijk zichtbaar. Verbreken van de zegels kan alleen met zwaar gereedschap, zoals een boutenschaar of slijptol.

Lees verder

Voordelen van containerzegels

  • Uniek genummerd (op zowel pin, als huls)
  • Duidelijk leesbare nummering
  • Eenvoudige nummerregistratie
  • Voldoen aan veiligheids- en kwaliteitseisen
  • Frisse opvallende kleuren
  • Enorm hoge breeksterkte

ISO 17712

Elk zegel voldoet aan de ISO 17712:2013 norm. Deze norm geldt voor veiligheidszegels. Wanneer een zegel deze certificering niet heeft, mag je niet transporteren buiten de EU. De ISO 17712 certificering is daarom verplicht bij containerzegels. Naast de ISO-certificering voldoen de containerzegels aan alle eisen die gesteld zijn door het C-TPAT (Customer-Trade Partnership Against Terrorism) en de ISPS-code.  

Containerzegels

De zegels zijn standaard gegraveerd met een uniek (oplopend) nummer, maar je kunt ook kiezen voor een eigen gravering. Informeer naar de mogelijkheden. Ben je op zoek naar een containerzegel voor het verzegelen van een zeecontainer voor export en overzees transport? Bestel je containerzegels eenvoudig online en altijd tegen de laagste prijs. Wij beschikken over een groot assortiment aan containerszegels, bolt seals in diverse modellen en uitvoeringen. 

Lees minder
Containerzegels
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.