Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Vervangingslampen

Vervangingslampen voor truck en auto zijn er in diverse soorten en maten. Wij bieden een uitgebreid assortiment voor alle soorten vervangingslampen van de bekende merken zoals Philips en Aspöck. Onze Philipslampen zijn van OE-kwaliteit en zijn de beste lampen op de markt. Deze lampen zorgen voor een maximale veiligheid en rijcomfort, hebben een extreem lange levensduur en staan bekend om de hoge kwaliteit.

Lees verder

Het voordeel van de GE- en Aspöcklampen is echter de prijs. De GE autolampen zijn kwalitatieve lampen met ook een lange levensduur tegen een scherpe prijs en de Aspöcklampen hebben de meest voordelige prijs. Zorg dat je altijd voorbereid de weg op gaat. Bekijk ons assortiment 12 volt autolampen, geschikt voor auto's en bestelbusjes en natuurlijk ons assortiment 24 volt vrachtwagenlampen.

Xenonlampen

Naast onze 12 volt-autolampen en 24 volt-vrachtwagenlampen bieden wij ook een assortiment met xenonverlichting en complete sets met 24 volt vrachtwagenlampen.

Lees minder
Vervangingslampen
121 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
121 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.