Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Ketting toebehoren

Logistiekconcurrent biedt schalmen, haken, sluitingen en kettingen voor al je kettingwerk. Topschalmen, verbindingsschalmen, inkorthaken, gaffelklephaken, veiligheidshaken, kettingen en veel meer. Al deze onderdelen zijn los verkrijgbaar en dus te vervangen voor je kettingwerk. Ze zijn ideaal te gebruiken voor onze hijskettingen en sjorkettingen. Ook geeft het je de mogelijkheid om zelf jouw ideale ketting samen te stellen. Alle Grade 80 onderdelen voldoen aan de EN 1677 en EN 818 normen en zijn CE gecertificeerd. Hierdoor voldoen ze aan de wettelijk gestelde eisen met betrekking tot de veiligheid. 

Lees verder

Vervangbare onderdelen voor kettingwerk

Kettingonderdelen voor kettinglengen, hijskettingen en kettingsamenstellingen zijn los verkrijgbaar. Wij leveren Grade 80 kettingonderdelen van Delta. De onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn in conservering rood gespoten.

Lees minder
39 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
39 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.