Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Standairco

Een standairco koelt de vrachtwagencabine wanneer de vrachtwagen stilstaat en de motor uit is. De standairco wordt gebruikt tijdens de nachtelijke rustperiode en het laden en lossen. Een standairco wordt daarom ook wel parkeerairco of standkoeling genoemd. Een truckstandairco is een onafhankelijk systeem en functioneert los van de motor.

Lees verder

Voordelen standairco

  • Besparing op brandstofkosten. Chauffeurs hoeven niet meer de motor uren te laten draaien op parkeerplaatsen om de airconditioning te gebruiken.
  • Verbetering werkomstandigheden en gezondheid chauffeurs. Hitte kan zorgen voor lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, vermoeidheid en duizeligheid. Ook kan een standairco zorgen voor een ideale slaaptemperatuur, zodat de chauffeur uitgerust aan zijn rit kan beginnen. Ook is het aantrekkelijker voor een chauffeur om te werken voor een werkgever die zijn trucks heeft uitgerust met een standairco.
  • Fiscale voordelen. Zowel voor eigen ondernemers als ondernemingen gelden de fiscale voordelen van de Energie-investeringsaftrek (EIA) voor het inbouwen van een standairco.
Lees minder
Standairco
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.