Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Signaallampen

Signaallampen zoals zwaailampen en flitsers zorgen voor een veilige werkomgeving. De lampen trekken onmiddellijk de aandacht van andere weggebruikers. Signaallampen zijn essentieel bij slecht weer, 's nachts of in druk verkeer. Je verhoogt de zichtbaarheid, waardoor de kans op aanrijdingen en ongelukken aanzienlijk wordt verminderd.

Lees verder

Halogeen of LED signaallampen?

Voor het selecteren van de juiste zwaailamp is het goed te weten dat er 2 soorten zwaailampen zijn. Zwaailampen zijn leverbaar met een H1 halogeenlamp en de zwaailampen met LED verlichting. De voordelen van zwaailampen met LED verlichting zijn voornamelijk de lange levensduur van de lampen, het kwalitatief hoogwaardig licht en geen brandgevaar bij oververhitte lampen. Investeren in LED is dus besparing op kosten en energie voor de lange duur en daardoor hebben LED lampen een duurzaam imago.

Zwaailicht

Zwaailampen zijn draailampen die zorgen voor een brede lichtspreiding. Hierdoor vergroten zwaailampen de zichtbaarheid van voertuigen aanzienlijk. Behalve het onderscheid in verlichting van zwaailampen zijn er ook nog de verschillende bevestigingsmogelijkheden van de zwaailamp;

  • Zwaailampen met 3 puntsbevestiging
  • Zwaailampen met 1 boutsbevestiging
  • Zwaailamp met opsteek voor montage op buizen
  • Zwaailamp met flexibele opsteek voor motage op buizen
  • Zwaailamp met een magnetische voet


Maak een keuze uit de verschillende zwaailichten van gerenommeerde merken.

Bekijk alle truck en trailer verlichting.

Lees minder
Signaallampen
44 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
44 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.