Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging heeft als doel om ongelukken te voorkomen en schade bij aanrijdingen van voertuigen, bijvoorbeeld heftrucks, te beperken. Door de zwart en gele kleur van de afzettingen en markeringen dienen ze ook als waarschuwing. Aanrijdbeveiliging is er in vele varianten. Hieronder leggen we uit welke soorten aanrijdbeveiliging er zijn, wat ze beschermen en op welke manier ze dit beschermen. Wij bieden een assortiment in stalen aanrijdbeveiliging en kunststof aanrijdbeveiliging.

Lees verder

Soorten aanrijdbeveiliging

Er zijn diverse soorten aanrijdbeveiliging:

  • Aanrijdbeugels en -palen
  • Kolombescherming
  • Stellingbescherming
  • Stootranden

Aanrijdbeugels en -palen

Bescherm jouw personeel en magazijn met behulp van stalen aanrijdbeugels of aanrijdpalen. De beugels en palen zijn gemaakt van een hoogwaardig roestvast staal. Deze aanrijdbeveiliging is ideaal om stellingen te beschermen en hierdoor schade te voorkomen. Met behulp van de aanrijdbeugels en aanrijdpalen wordt het werken in een magazijn vele malen veiliger. Daarnaast bieden de beugels en palen bescherming aan producten en stellingen. De aanrijdbeveiliging is te verkrijgen in verschillende modellen en formaten. 

Kolombescherming

Bescherm kolommen/pilaren in het magazijn met kolombescherming van polyethyleen. Bij een botsing voorkomen de kolombeschermingen zowel schade aan pilaren als schade aan een heftruck bij een eventuele botsing. De lucht in de beschermer absorbeert de kracht van een aanrijding, waardoor de kolom en het voertuig minimaal belast worden. De kolombeschermer bestaat uit 4 kunststof elementen die aan elkaar zitten door middel van verstelbare banden. De kolombeschermer kan verschillende maten aannemen, afhankelijk van de omvang van de pilaar of kolom. Ze zijn geschikt voor palen van 200 mm en 300 mm. Met een verlengingselement kan de kolombeschermer uitgebreid worden. De kolombeschermingen zijn eenvoudig te monteren en zijn geschikt voor zowel vierkante pilaren als ronde pilaren. 

Stellingbescherming

Voorkom schade aan magazijnstellingen en producten met behulp van onze stellingbeschermers. De hoekbeschermers zijn onmisbaar in een magazijn en voorkomen enorme schadeposten aan stellingen en producten door aanrijdingen van heftrucks. De stellingbeschermers zijn verkrijgbaar als L-profiel of U-profiel en zijn er in verschillende formaten. Hierbij bestaat de optie om te kiezen voor beschermers met geïmplementeerde rollers. Deze verticaal bevestigde rollers zorgen ervoor dat een groot deel van de kracht die er langsaf komt wordt afgeweerd. De aanrijdbeveiliging zal de levensduur van de hoeken verhogen en de impact verminderen. 

Stootranden

Voorkom beschadigingen en verwondingen aan materieel en personeel met onze voordelige stootranden. Met stootranden maak je een werkplaats veiliger. De stootranden zijn zeer eenvoudig te bevestigen en zijn geschikt voor oppervlakken, randen, pijpen en profielen. Al onze stootranden zijn gemaakt van PU (polyurethaanschuim) en verkrijgbaar in de opvallende kleuren geel en zwart. Van een harde en scherpe hoek maak je gemakkelijk en snel een zachte stootrand. 

TIP: De stellingbeschermers, aanrijdbeugels en aanrijdpalen worden geleverd zonder ankers en pluggen, maar uiteraard zijn deze ook verkrijgbaar bij Logistiekconcurrent. Vergeet deze niet in het winkelwagentje te plaatsen!

Lees minder

Aanrijdbeveiliging
147 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
147 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.