Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Stootranden

Voorkom beschadigingen aan materieel en verwondingen bij personeel door het plaatsen van stootranden. Een werkongeval zit in een klein hoekje. Niet alleen tijdens het werken met machines loop je het risico om te verongelukken, ook kunnen werknemers zich stoten aan bijvoorbeeld uitstekende objecten en scherpe randen. Dit kan ernstige gevolgen hebben. De werkgever is verantwoordelijk voor de veiligheid van zijn personeel. Met stootranden maak je een magazijn een stuk veiliger. Al onze stootranden zijn gemaakt van PU (polyurethaanschuim). Dit materiaal is schokbestendig en zal verwondingen en beschadigingen voorkomen. 

Lees verder

Bevestiging van stootranden

De stootranden kunnen op verschillende manieren worden bevestigd:

  • Met een magneet
  • Met een zelfklevende strip
  • Met een opsteekbevestiging
  • Met schroeven

Magnetisch

Een magnetische stootrand bevat een magneet. Een magneet 'kleeft' op metalen oppervlakten. Je kunt deze stootrand gebruiken als permanente of als tijdelijke beveiliging. Wanneer je een tijdelijke oplossing wilt, dan zijn de magnetische stootranden ideaal. Je kunt de stootrand makkelijk verplaatsen. Een groot voordeel is dat de randen herbruikbaar zijn.  

Zelfklevende strip

Een stootrand met zelfklevende strip is eenvoudig aan te brengen. Dit kan een permanente beveiliging zijn, maar deze strip kan ook verwijderd worden. De resten die achterblijven poets je eenvoudig weg. Je kunt dus zeggen dat een stootrand met een zelfklevende strip een semipermanente oplossing is. 

Opvallende stootranden

Een stootrand zorgt ervoor dat een rand of een hoek beter zichtbaar is. De stootranden zijn geel met zwart gestreept en zijn hierdoor erg opvallend. Deze kleurcombinatie geldt internationaal als gevarenkleuren. Een duidelijk signaal voor iedereen. Voorkomen is beter dan genezen. 

Lees minder
33 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
33 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.