Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Veiligheidsmessen

Door het gebruik van veiligheidsmessen wordt de kans op snij-incidenten verkleind. Bovendien hebben de messen een ergonomisch en innovatief design. Voor deze messen bieden wij ook navullingen. Je kunt jouw mes dus blijven gebruiken, waardoor het kopen van een nieuw veiligheidsmes niet nodig is.  

De messen van Martor hebben 3 verschillende veiligheidstechnieken:

  • 1 SECUMAX: de hoogste veiligheid, doordat het mesje niet bloog ligt, maar is afgeschermd voor mens en goederen. 
  • 2 SECUPRO: een zeer hoge veiligheid, doordat het mesje automatisch terugtrekt, wanneer het mesje het snijmateriaal verlaat. 
  • 3 SECUNORM: een hoge veiligheid, doordat het mesje terugtrekt in de greep, wanneer de schuifknop wordt losgelaten.

Naast de standaard veiligheidsmessen bieden we ook metaaldetecteerbare messen aan van Martor. Deze MDP-veiligheidsmessen zijn identiek aan de niet MDP-veiligheidsmessen. MDP messen zijn uitgerust met dezelfde veiligheidstechniek en zijn geschikt voor dezelfde snijmaterialen. Ideaal voor werken in een delicate omgeving, handmatig snijden of in de buurt van een productiezone.

MDP-messen van Martor zijn altijd ongelakt om gekleurde schilfers te vermijden. De detecteerbaarheid van messen, onderdelen en deeltjes is altijd afhankelijk van de kwaliteit en de instellingen van detectoren ter plaatse. 

Veiligheidsmessen
54 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
54 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.