Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Aantrekverzegeling

Aantrekverzegelingen zijn de meest gebruikte zegels, vooral vanwege hun gebruiksgemak. De verzegelingen zijn eenvoudig te bevestigen en hebben een laag of gemiddeld beveiligingsniveau. Hierdoor worden ze vooral gebruikt in de pharmaceutische en chemische industrie, bij geld- en waardetransport, bij retail en supermarkten en bij het vervoer van producten via het spoor of op de weg. Ook voor het beveiligen van brandhaspels of brandblussers zijn er speciale seals beschikbaar, deze hebben een lage breekkracht waardoor ze in geval van nood eenvoudig te verbreken zijn. Twijfel over welke aantrekverzegeling geschikt is voor jou? Vraag ons gratis proefpakket aan!

Lees verder

Indicatief

Aantrekverzegeling valt net als bandverzekering onder de indicatieve verzegelingen. Deze zijn eenvoudig te verbreken zonder de vracht, lading, laadruimte of product te beschadigen. Een indicatieve verzegeling geeft aan of hier tussendoor ongeoorloofd mee getemperd is. Op deze manier schrikt de verzegeling mensen af om dit te proberen. Daarnaast zorgen de eenvoudig te verbreken verzegelingen ervoor dat producten als brandblussers en brandslangen in geval van nood snel gebruikt kunnen worden.

Breeksterkte, staart en materiaal

Door de verschillende functies van de aantrekverzegelingen zit er verschil in  de breeksterkte van de seals. Voor producten die snel gebruikt moeten worden of alleen indicatieve verzegeling hebben zodat zichtbaar is dat er niet mee wordt gefraudeerd (denk aan collectebussen) is een lage breeksterkte voldoende. Bij transport raden we een wat hogere breeksterkte aan. Deze is nog steeds eenvoudig met de hand of kniptang te verbreken maar dit zorgt er wel voor dat de verzegeling vast blijft zitten mocht de lading bijvoorbeeld vallen.

Onze aantrekverzegelingen zijn verkrijgbaar met een gladde of een kogelstaart. De verzegelingen met een gladde staart zijn precies aan te trekken tot de lengte die je wilt terwijl de kogelstaarten per kogel vast te zetten zijn. Een kogelstaart is daarentegen wel net iets lastiger los te krijgen. Waar de meeste seals gemaakt zijn van polypropyleen (PP) hebben we ook nylon seals. Deze zijn bestand tegen elke weersomstandigheid waardoor ze ideaal zijn voor extremer weer zoals bij lange ritten, extreme zomer- of wintertemperaturen of vervoer over zee.

Unieke nummering en bedrukking

Al onze aantrekverzegelingen zijn voorzien van opeenvolgende nummering. Dit zodat je eenvoudig kan bijhouden welke verzegeling meegaat met welke vracht. Er zijn echter ook verzegelingen die verder te personaliseren zijn met eigen bedrukking, een logo en unieke nummering. Hierdoor kan je meteen duidelijk zichtbaar maken wie de verzegeling heeft geplaatst. 

Lees minder
Aantrekverzegeling
16 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
  1. Maak kennis met onze verzegelingen

    Vraag een kennismakingspakket verzegeling aan

    Verzegelingen samples aanvragen Verzegelingen samples aanvragen
16 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.