Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Stuwzakken

Het gebruiken van stuwzakken is een manier van vormsluitend zekeren. Het is een methode om een lading vast te zetten. Je voorkomt hiermee dat waardevolle ladingen gaan schuiven of vallen. De stuwzakken kunnen krachten van schuivende ladingen absorberen door compressie. Een stuwzak is geschikt om goederen te stuwen en om openingen in laadruimtes te vullen. Door deze leegte te vullen, wordt de lading in de laadruimte vormsluitend gemaakt. De lading inclusief de stuwzakken vullen de volledige ruimte zonder loze ruimtes. De wanden en deuren van de laadruimte vangen hierdoor de krachten van een schuivende lading op. Met een ladingstang zorg je ervoor dat een lading bij het openen van de deuren niet naar buiten valt.

Lees verder

Wat zijn stuwzakken

Stuwzakken, ook wel stuwkussens, luchtzakken of dunnage bags, zijn zakken gemaakt van polypopyleen en worden gevuld met lucht. De stuwzak beschikt over een zelfsluitend venturi ventiel waardoor de zak eenvoudig te vullen is met lucht. Alle stuwzakken zijn meermalig te gebruiken en na het einde van de levensduur is de stuwzak ook nog eens recyclebaar. De buitenkant van de stuwzak is resistent tegen chemische oplossingen, logen en zuren. De stuwzakken zijn dus prima te gebruiken in koel- en vriescontainers, voor ADR vervoer en bij bestemmingen met extreme temperaturen en een hoge luchtvochtigheid.

Bij Logistiekconcurrent.nl kies je voor stuwzakken met een maximale vuldruk van 20 kPa (0.2 bar) of 40 kPa (0.4 bar). Vervolgens heb je een ruime keuze aan formaten. De stuwzakken kunnen worden gevuld met het luchtpistool Grizzly Storm 9000 VFL of met het Venturi vulpistool Megaflow SC100 SV

Lees minder
Stuwzakken
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.