Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Werklampen

Werklampen zijn een ideaal hulpmiddel om extra verlichting te creëren op plekken waar dat nodig is. Als voertuigverlichting worden werklampen steeds vaker toegepast. Er zijn werklampen met halogeen verlichting, LED verlichting en Xenon.

Lees verder

Belangrijk bij het werk in het donker is dat er een homogene lichtbundel (zonder donkere vlekken) op het te verlichten werkgebied te zien is. Dit zorgt voor veiligheid en het is rustig voor de ogen. Kies daarom altijd voor de juiste toepassing. Werklampen zijn verkrijgbaar als breedstraler, verstraler of met een eurobeam (een combinatie tussen ver- en breedstraling).

Werklampen

In ons uitgebreide assortiment met werklampen vind je werklampen geschikt voor 12V en 24V toepassingen, voor vrachtwagens en opleggers, voor kranen en tractoren, aanhangers, graafmachines en bulldozers en heftrucks. Ronde werklampen, rechthoekige werklampen, vierkante en ovale lampen. Werklampen van gerenommeerde merken, zoals Hella, Ermax en Tralert.

Meer weten over werklampen? Wij geven graag advies over aanschaf van een werklamp. Of lees in onze blog over werklampen alles wat je moet weten over deze lampen. 

Bekijk alle truck en trailer verlichting.

Lees minder
Werklampen
31 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
31 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.