Behandelingsetiketten

Behandelingsetiketten zorgen voor een duidelijke identificatie van de kwetsbaarheid van producten. Help transportschade aan goederen voorkomen door een duidelijke instructie hoe de lading dient te worden behandeld. Voorkomen is beter dan genezen. Markeer pallets en dozen met waarschuwingsetiketten.

Behoefte aan advies en goede raad over etiketten? Neem direct contact op met onze etikettenspecialist. 

Lees verder

Breekbaar, fragile, Handle with Care

Wij leveren alle soorten behandelingsetiketten, waarvan de "breekbaar" etiketten tot de best verkochte waarschuwingsetiketten behoren. De "breekbaar" stickers worden geleverd op rol en zijn in rood-wit of zwart-wit beschikbaar. Het herkenbare symbool van het glas maakt in één oogopslag duidelijk dat het om breekbare goederen gaat. "Breekbaar" stickers worden op rollen van 500 of 1000 etiketten geleverd.

Deze zijde boven - droog houden

Behalve de veelverkochte "breekbaar" etiketten leveren wij ook etiketten met pijlen of met het "paraplu" symbool. Deze behandelingsetiketten geven aan dat producten in een bepaalde stand moeten worden vervoerd en opgeslagen. Een kleine aanduiding kan veel ellende voorkomen. Bij al deze etiketsoorten hebben we ook nog de bijpassende etiketten dispensers, waarin de etiketten op een paktafel ordelijk blijven bewaard. 

Lees minder

Behandelingsetiketten of verpakkingsetiketten worden ingezet om transportschade te voorkomen. Deze etiketten worden ingezet ter identificatie wanneer er voorzichtig met de goederen moet worden omgegaan. De etiketten worden wereldwijd gebruikt en zijn voor iedereen te begrijpen. Met behandelingsetiketten wordt in één oogopslag duidelijk hoe de lading behandeld dient te worden, waardoor de kans op transportschade wordt verkleind.

Behoefte aan advies en goede raad over etiketten? Neem direct contact op met onze etikettenspecialist.

Lees verder

Behandelingsetiketten zijn herkenbaar en trekken door de herkenbare opmaak meteen de aandacht. De etiketten bevatten standaard een lijmlaag zodat ze eenvoudig aan te brengen zijn op de goederen. De lijmlaag op de etiketten is permanent wat ervoor zorgt dat het etiket het gehele logistieke proces stevig blijft zitten.

Breekbaar stickers

Breekbaar stickers geven aan dat de goederen die worden vervoerd kwetsbaar zijn. Het meest voorkomende breekbaar etiket is een etiket met daarop een afbeelding van een glas. Naast de afbeelding van een glas zijn er ook varianten beschikbaar met de tekst “breekbaar” of de Engelse variant “fragile”.

This side up stickers

Met this side up stickers wordt aangeduid dat goederen rechtop vervoerd dienen te worden en niet mogen kantelen. De afbeelding op het etiket bestaat uit een streep en twee pijlen omhoog. De streep is de onderkant, de pijlen geven aan welke zijde van het pakket de bovenkant is.

Keep dry stickers

Keep dry stickers worden ingezet om vochtproblemen te voorkomen. Met deze etiketten wordt aangegeven dat de goederen tijdens het gehele logistieke proces droog dienen te blijven. Een keep dry etiket bevat een paraplu met regendruppels. Om deze reden worden de etiketten ook wel eens paraplu etiketten genoemd.

Niet stapelen stickers

Niet stapelen stickers worden gebruikt wanneer goederen niet geschikt zijn om andere goederen bovenop te plaatsen. Tijdens het logistieke proces is het gebruikelijk goederen te stapelen. Met deze etiketten kan worden aangegeven dat bepaalde goederen hier niet geschikt voor zijn. De afbeelding op het etiket geeft een pakket boven een ander pakket weer. Het bovenste pakket is doorgekruist.

IATA etiketten

Bij vervoer van gevaarlijke stoffen door de lucht moeten IATA etiketten worden gebruikt. Met IATA etiketten wordt aangegeven welke gevaarlijke stoffen de lading bevat zodat er op de juiste manier met de zending wordt omgegaan.

Categorie 1, 2 en 3 stickers

Wanneer er wordt gewerkt met dierlijke bijproducten moeten deze op de juiste manier worden verwerkt of afgevoerd. Dierlijke bijproducten zijn te verdelen in 3 categorieën welke ieder een andere omgang behoeft. Om aan te geven in welke categorie bijproducten vallen worden ‘Categorie 1, 2, en 3 stickers gebruikt.  

Overpack etiketten

Wanneer een oververpakking wordt gebruikt moet deze voorzien zijn van alle gevaarsetiketten van de goederen in de oververpakking. Daarnaast moet de verpakking ook voorzien zijn van een overpack etiket.  

Lees minder
Behandelingsetiketten
45 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
45 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.